Tocumen flygplats

Vid 28 km från huvudstaden i soliga Panama ligger den viktigaste flygplatsen i landet - Tokumen. Det har alltid ett stort flöde av människor, för det är han som är den första platsen där resenärer från andra länder kommer. I den här artikeln hittar du all nödvändig information om flygplatsen i Tocumen i Panama.

Byggnadsexteriör

Tocumen flygplats i Panama dök upp under 2005. Dess storlek överstiger Albrook och andra flygplatser i landet . På sitt territorium finns terminaler, banker, parkering, väntrum och en busstation. I allmänhet är Tokumen den modernaste och största flygplatsen i landet, så de flesta internationella flygningar passerar genom den.

Flygplatsen består av tre våningar. Vid de första kontanterna och checkpunkterna i andra väntrummen, på den tredje klockan kaféet. Där kan du säkert och bekvämt spendera tid före flygningen.

Vid ingången till Tokumen flygplats finns en bred parkeringsplats. På den kan du hitta ett privat område och lediga platser för en personlig bil. På denna plats samlas ofta och taxi, som möter resenärer. Busstationen ligger strax bakom parkeringsplatsen.

Tocumen Airport i Panama accepterar flyg från hela världen, men landade oftast från USA, Europa och Afrika. Om du bor i andra delar av världen, måste flygningen utföras med transplantationer. På denna flygplats hittar du en stor styrelse med ett flygschema.

Hur kommer man dit?

Som nämnts ligger flygplatsen i Tokumen 25 km från Panama stad . För att komma dit kan du ta en taxi eller kollektivtrafik . Vägen till en taxi kostar 25-35 dollar (beroende på antal personer).

Offentliga bussar som tar dig till flygplatsen är märkta "Albrook". De kryssar från 4:00 till 10:00 och avgår från centrala Panama varje timme. Biljetten är lika med 10-15 dollar (beroende på landningsplatsen).