Jay Z ändrade Beyoncé?

Under en lång tid var ett par underbara Beyonce och hennes manrapper Jay Zee exemplifierande. Fans av kändisar med glädje tittade på utvecklingen av deras förhållande och drömde att dottern till en stjärna par Blue Ivy Carter hade en bror eller syster.

Under tiden fanns det i media regelbundet rykten om att det inte är så smidigt som det verkar i relationerna till kända makar. Enligt en källa nära parternas miljö förändras rapparen regelbundet sin fru, och i familjen finns det konstanta skvaller och skandaler baserade på avundsjuka .

Misstänkt av fans och journalister bekräftades av sångaren själv - i ett av låtarna i hennes nya album Lemonade berättade Beyoncé uppriktigt om förräderiet av Jay Z. Emellertid gissas temat för bedrägeri, svartsjuka, lidande och äktenskaplig otrohet i varje sammansättning av stjärnan.

Med vem byter JJ sin fru?

Flera fans av sångaren och allestädes närvarande journalister kunde inte hålla sig borta och ansåg det vara deras plikt att ta reda på med vilken den berömda rapparen ändrade sin underbara fru. Resultatet av undersökningarna var en besvikelse. Som det visade sig förändrade Jay Z Beyonce med flera olika kvinnor som inte ens förnekar samband med utövaren.

Rachel Roy, kreativ chef och designer av Rocawear-varumärket, grundat av rapparen, var den första misstänkt att spela rollen som razluchnitsa. En gång den här unga damen var hustrun till den tidigare chefen Jay Z, men hennes äktenskap kollapsade. Enligt rykten var det då att sambandet mellan Rachel Roy och det berömda riktmärket började, vilket har pågått i flera år.

Efter att sanningen blev känd för allmänheten, nekade konstruktören inte det uppenbara och bekräftade ett intimt förhållande med Jay Z. I hennes Twitter-konto frågade flickan också Beyoncé Knowles fans att inte trakassera henne och noterade att hon respekterar äktenskap, kärlek och familj.

Under tiden var Rachel Roy inte den enda fröken till den berömda rapparen. För en tid sedan i pressen fanns rykten om anslutningen av sångaren med sångaren Rita Oroy. Stjärnan själv bekräftade inte sådan skvaller, men hon vägrade inte dem, och hennes provocerande beteende uppmanade uppmärksamma observatörer att tro att tjejen verkligen har ett direkt bär på Beyonce familiedrama.

Så uppenbarligen uppträdde Rita Ora demonstrativt offentligt i en klänning med citronstryck, med hänvisning till titeln på ett frankalbum Beyonce Lemonade, och lite senare klädd i en kostym som helt upprepade klädseln av Jay Zs fru från klippformationen. Trots att sångarens handlingar orsakade kritik, fortsätter hon att vara tyst och uppenbarligen tror att hon uppträder korrekt.

Slutligen kan en annan sångare till rollen som en starlet par vara sångaren Rihanna, som i flera år produceras av en berömd rapper. Skvaller om det faktum att Jay Z ändrar Beyonce och Rihanna, först uppträdde 2005, även före äktenskapet till ett stjärnpar. På den tiden förklarade tjänstemän av kändisar att dessa rykten förfalskades specifikt för att göra namnet på den ursprungliga sångaren igenkännlig. Trots detta tvivlade rapparens fru länge om det var värt att bevara detta förhållande, och det tog henne ett helt år att förlåta sin unga man.

Läs också

I 2014 upprepade situationen sig själv - i pressen fanns rykten om att Jay Z bytte Beyonce till Rihanna. Det har inte förekommit några officiella uttalanden från representanter för rapparen och sångaren på den här poängen, så det är inte känt om det verkligen var en förbjuden koppling mellan de unga eller bara journalisternas intriger.