Stickade klänningar för 2014

Huvudtrenden i säsongen 2014 är stickade klänningar. I dessa kalla och molniga dagar är detta en mycket angelägen sak, där inte bara värme, utan också bekvämt.

Trendiga Stickade Klänningar 2014

Den senaste samlingen av modetryckta klänningar kombinerar enkelhet, femininitet och praktiska egenskaper. Bland alla modeller råder en strikt skärning och en romantisk stil . Modig stickad klänning bäst betonar kvinnokroppens kurvor och passar graciöst, vilket skapar en feminin och attraktiv bild.

Men stickorna är inte så vänliga för alla kvinnor. Till exempel är en fashionabel stickad klänning inte det bästa alternativet för en full kvinna, eftersom det här tyget inte kommer att dölja bristerna i din figur. För henne måste du välja kvalitet som drar kläder. I kombination med det kommer klänningen att betona din värdighet, och du behöver inte dölja de många vikningarna på magen.

När man talar om modetrenderna under den här säsongen är det värt att uppmärksamma färgpalett. De mest verkliga nyanserna är svarta, grå och röda. Mottots säsong är elegans och laconicism i allt, vare sig det är en outfit, smink eller frisör.

Svart stickad klänning kan se väldigt elegant ut, om du väljer rätt stil. Till exempel ser en klänning av mjukt stickat med draperi väldigt feminin ut.

Förutom dessa grundläggande färger i trenden blir produkter av rika nyanser med lättnadsmönster. Bland dem är de mest populära Burgundy, Blå, Grön. Sleeve-lyktor har redan varit i topp popularitet för den senaste säsongen, och under nästa säsong är de fortfarande i en trend.

När det gäller de fashionabla stilarna av stickade klänningar, kännetecknades denna årstid av sin excentricitet. På modet kommer klänningar med dubbellängd. En trendig klänning med kjolmullet vann många fashionistas. Klänningens framsida är kort och blir smidigt till ett långt tåg. Denna stil av klänning är mycket väl kombinerad med stövlarna. Tja, en kort klädväska med ärmar i tre fjärdedelar hjälper dig att dölja de extra pund som ackumuleras under vintern. Även denna säsong är väldigt populär klädtröja med ett originalt bälte, en klassisk passande medellängd och klädtulpan.