Pyatigorskrockar - kvalitet och stil

Sortimentet av produkter gjorda av naturlig päls för vackra damer simmer bara med sin mångfald. Sådana ytterkläder tillverkas både av ryska och utländska märken. Bland de produkter av inhemska märken var de mest populära bland tjejer och kvinnor Pyatigorsk pälsrockar.

Pyatigorsk Fur Factory

Alla tillverkare av garderobsprodukter gjorda av naturlig päls, som ligger i staden Pyatigorsk, och det finns ungefär två dussin, är engagerade i att göra ytterkläder för det rättvisa könet i många år. I samlingarna av Pyatigorsk-märken finns både de enklaste alternativen för modekvinnor som inte kan köpa dyra produkter, samt lyxiga produkter gjorda av naturlig räv, sabel och räv. Pälskinnar i Pyatigorsk-fabriken är välförtjänta populära bland damer i alla åldrar på grund av högsta kvalitet på utförande och original design.

Furrockar i Pyatigorsk pälsfabrik - sortiment

Pyatigorskrockar från tillverkaren är gjorda för alla smaker och färger. Olika stilar, nyanser och typer av material som gör det möjligt för varje vacker dam att välja lämpligt alternativ där hon kommer att känna sig som en drottning. Dessutom, i kollektionen av varumärket finns pälskläder av olika priskategorier, så gör ett köp kan skönheter med något välstånd.

Muton coat av Pyatigorsk fabrik

Ungefär hälften av sortimentet av tillverkare av pälskläder i Pyatigorsk upptar kläder av mouton. Detta material är ett fårskinn behandlat med en speciell konserveringsmedel, på grund av vilken den erhåller ett ovanligt högt motstånd mot atmosfärisk nederbörd och andra negativa miljöpåverkan.

Pälsen från fabriken Mouton of Pyatigorsk har många fördelar i jämförelse med sådana typer av kläder som en dunjacka eller en fårskinnsrock. Hon håller mycket länge värme, sitter utmärkt på det fina könet med någon typ av figur och behåller sitt utseende fram till 9-10 årstider. Eftersom Pyatigorsk Muton pälsrockar är en av de mest budgetmässiga alternativen, är de extremt populära bland unga tjejer och medelålders kvinnor.

Furrockar från insidan av Pyatigorsk-fabriken

Saker från pälsen på en vattenrott ger sina ägare otrolig komfort, men de är dyrare än Muton och tjänar lite mindre. Samtidigt har Pyatigorsk päls från Nutria goda termiska egenskaper och låg vikt. Speciellt lätta är modellerna av snodda hår av detta djur, som bearbetas av speciell teknik, varigenom de blir extremt mjuka och smidiga till beröring.

I samlingen av tillverkare av staden Pyatigorsk finns en rad olika stilar av ytterkläder från naturlig päls nutria - snygga pälsrockar och jackor med pälsstyckning för snygga och självsäkra tjejer som kör bil, lyxiga och utsökta döttrar, når golvet, originalrockar och så vidare. En sådan modell kommer att göra ägaren charmig, feminin och attraktiv.

Karakul pälsskal av Pyatigorsk fabrik

Den klara och lite grova strukturen av klotter inte tilltalar alla kvinnliga modet. Det bildade ursprungligen små lockar, tack vare vilket materialet ser väldigt original ut. Under tiden producerar en päls från astrakhan, Pyatigorsk fabrik som länge har många fans. Tjejer som föredrar denna produkt uppskattar sina värmekarakteristika, låg vikt och en unik förmåga att betona silansens smalhet .

Minkrockar av Pyatigorsky-fabriken

Ytterkläder av minkskinn är inte billigt, men har fortfarande stor popularitet bland kvinnor i olika åldrar. Det ser ut som lyxigt och ovanligt elegant, så det blir föremål för lust för många skönheter. Pälsrockar från Pyatigorsk-fabriken är inte ett undantag. I sortimentet av ryska märken presenteras ett stort antal olika varianter, bland vilka varje dam kommer att hitta en som hon gillar.

Pyatigorsk minkpälsrockar kan inte bara ha klassiskt utförande utan också originalinredning, som erhålls med hjälp av många moderna teknologier. Så, för tillverkning av vissa modeller färgas, ljusas, skjuvas eller plockas. Som en följd av sådan bearbetning uppnår tillverkarna de mest oväntade effekterna. Pyatigorsk pälsrockar kan likna varor av sammet, sladd och andra material, byta färg beroende på belysningen, förvandla till andra garderobsposter och så vidare.

Furrockar från Pyatigorsk-fabriken

Produkter från bäverna ser utomordentligt vackra ut, men samtidigt är de billiga. Dessutom är sådana pälskinnar i Pyatigorsk-fabriken ovanligt praktiska. Om en kvinna bär ett inköpt objekt snyggt, kan hon tjäna henne upp till 10-12 årstider och för hela denna tid kommer inte att förlora sitt utseende. Bävern har en tjock och varm underrock, så kläderna från pälsen på detta djur är i de flesta fall gjorda utan extra foder.

I samlingen av Pyatigorsk pälsrockar från bävern finns olika modeller - pälsjackor och trendiga fårskinnsrockar, klassiska varianter med krage-stativ och något flared kjol, klassisk A-silhuett och trapezformiga saker. De flesta pälsrockarna har en traditionell design, men det finns också originella versioner, kompletterat med läderinsatser, huvor, manschetter och så vidare.