Beyonce, Cristiano Ronaldo, Selena Gomez: namngav de mest populära bilderna i Instagram

Det sociala nätverket Instagram är inte begränsat till värdet på de mest populära kontona, som har flest abonnenter, som har publicerat TOP-10 mest populära bilderna på det sociala nätverket.

Hot ett dussin bilder av 2017 i Instagram

1 plats

Författaren till det mest populära fotot, som gjorde det mest tillfredsställande, heter Beyonce. Den ögonblicksbild som hon tillkännagav sin andra tvillinggraviditet, först över den första dagen, uppskattades av mer än 8 miljoner användare, och hela ramen, som tillkännagav sångarens intressanta position, slickade 11,1 miljoner gånger.

2: e plats

Definitivt leder barnens motiv med bilder i år i Instagram. Bara lite bakom Beyoncé Cristiano Ronaldo. November-fotoet från mammalsjukhuset, där en fotbollsspelare tillsammans med sin äldsta son står bredvid Georgina Rodriguez med en nyfödd dotter, gjorde 11 miljoner gillar.

3 plats

En berättande historia om Selena Gomez sanna vänskap, som behövde en njurtransplantation, och Francia Rice, som gav henne sin hälsosamma kropp, gjorde 10,3 miljoner i ett skott.

4 plats

I fjärde platsen med resultatet av 10,2 miljoner gillar, igen ramen för Beyonces moder. På det visar sångaren hennes ovärderliga skatter - tvillingar, som heter Sir och Rumi, som på bilden bara några dagar gamla.

5 plats

Cristiano Ronaldo kommer envist Beyonce på hans klackar och här. Hans skott med tvillingarna Eva och Mateo, som han födde en surrogatmamma, tyckte om 8,2 miljoner användare.

6 plats

Selena Gomez i The Weeknds omfamning blev kär i 8,1 miljoner användare av Instagram.

7 plats

Ett annat foto av Selena Gomez med rapparen, som för övrigt avlägsnade alla gemensamma bilder med henne (och det här ingår) från det sociala nätverket, med 7,7 miljoner gillar på sjunde raden.

8: e plats

På åttonde plats, samma Cristiano Ronaldo och hans familj. Badet "Jag gillar" under fotbollsspelarens ram, omgiven av den äldsta sonen, små tvillingar och till och med en gravid flickvän, pressades 7,2 miljoner gånger.

9: e plats

Stjärnan, fångad i bilden, upptar den tionde positionen - igen Selena Gomez, men redan ensam och på cykel för omslaget på Vogue. Den sexuella ramen godkändes av 7,1 miljoner människor.

10: e plats

Foto av samma Selena Gomez avslutar topp 10. En bild från 25-årsdagen av skådespelerskan fick 7 miljoner gillar.

Läs också

Och vilken av bilderna tyckte du om?