Snygga blusar - 52 bilder av moderna bilder för alla tillfällen

I garderoben av varje modern fashionista bör ges en plats för snygga blusar. Denna klädsel ingår i kategorin grundläggande arsenal och går därför inte ur mode. Med varje säsong erbjuder designers mer och mer intressanta nyheter och innoverar moderntrenderna från det förflutna.

Snygga blusar 2018

I år är sortimentet av vackra damblusar precis utanför skalan. Nyligen har stylister insisterat på att använda sådana kläder, inte bara i stränga bågar, men också i vardagliga strumpor , romantiska kombinationer och jämnt ut. Modedesigner använder en mängd olika tyger, vilket gör att du kan bära en trendig trend både i den varma säsongen och i kylan. Och ursprungliga idéer av snitt hjälper varje tjej att hitta sin unika modell. Låt oss se de mest populära damernas eleganta blusar 2018:

 1. Asymmetrisk . Eventuella ojämna linjer i siluetten kommer alltid att locka uppmärksamhet och kommer att betona den ovanliga stilen på bilden. I modellens trend, långsträckt på baksidan och förkortad från framsidan, stilar med asymmetrisk spänne och inredning.
 1. Monterad . Kläder som betonar midjan kommer att göra vilken lök som helst feminin och elegant. I modemodellen av en skräddarsydd skräddare och en version med ett bälte i setet, vilket ofta är en kontrasterande färgning.
 1. Långsträckt En fashionabel lösning är vackra tunikor. Detta val kan vara ett separat element i sommarbågar eller som en övre del i kombination med en tät och koncis botten.
 1. Förkortat . Effektivt och attraktivt ser korta modeller, över midjan. Denna design ser romantiskt ut både i en tight och fri silhuett. Stylister föreslår kompletterande en trunkerad topp med byxor eller en kjol med hög passform eller låg midja, vilket öppnar den sexiga magen.
 1. Utland . Stilar "inte från din axel" presenteras inte bara i samlingar av ytterkläder och voluminösa tröjor, utan även vackra damblusar. Ett karaktäristiskt drag hos sådana modeller är en fri silhuett och en diskret axellinje, vilket vackert accentuerar den sköra figuren.

Snygga blusar med långa ärmar

Traditionellt presenteras klassiska damkläder i en sluten design med lång ärm. Denna detalj kan agera och vacker finish. I mode, snygga blusar för tjejer med en spektakulär fri ficklampa, vilket kan resultera i en brett manschett eller ett tunt sydd gummiband. Sådana modeller ser väldigt intressanta ut från ljusa och flytande material - chiffong, silke, häftklammer och andra. Om du letar efter ett originellt och ovanligt alternativ, var uppmärksam på de snygga stilerna av blusar med en lång och bred ärm "bat".

Snygg blus med korta ärmar

Under den varmaste tiden på året är den öppna designmodellen ett verkligt val. Huvudfunktionen hos sådana stilar är en kort ärm. Samtidigt erbjuder designers ett mycket varierat utbud av finish. En populär lösning var de fria ärmlösa tankarna. Men om din klädkod kräver slutna axlar, kommer du att passa en snygg damblus med kortärmad T-shirt. Det förkortade stycket presenteras och är ¾ i längd, vilket lyckas i kallt väder. En romantisk och feminin bild kommer att lägga till en vacker frodig ficklampa.

Snygga blusar för kvinnor

En viktig roll i modedesignen utför färg. I trenden, både rika och fängslande nyanser och mjuka pastellfärger. Samtidigt betonar designers populariteten för både monokroma lösningar och kontrasterar två och trefärgskombinationer. Utskrifterna alltid ser attraktiva och ursprungliga ut. Trendiga eleganta blusar presenteras med blommiga, geometriska, animalistiska och vackra openworkabstractioner. Exceptionella och effektiva lökar kommer att lägga till och modeller med en intressant finish. Låt oss se de mest populära lösningarna:

 1. Med broderi . Vackra broderade mönster kan vara kontrasterande monofoniska eller ljusa och saftiga. I trenden, broderi i form av blommor och blomma kompositioner, fe djur och fåglar, i nationell stil och ornament.
 1. Med öppna axlar . Lägg till ditt utseende till en touch av sexualitet. Med denna uppgift kommer moderna stilar med öppna axlar att klara sig perfekt. I trenden som en bred del av nacken öppnar den i tån axelområdet och designar med de ursprungliga utklippen.
 1. Genomskinlig . Ett annat attraktivt och sexigt val var kläder med genomskinlig effekt. Semitransparenta tyger kan vara vanliga eller kompletterade med broderi, applikation, abstrakt tryck.
 1. Med flounces . Modetreningen, som passerade från förra säsongen, förblir modeller, kompletterad med en bred eller kortfattad frill. Shuttlecock kan dekorera axellinjen, ärmarna, produktens undersida eller fungera som en lapp i midjan.
 1. Till lukten . Att understryka bildens oförsonlighet och stilens ovanliga natur kommer att hjälpa luktspärren till alternativ till knappar. Ett sådant alternativ presenteras med en sydd bälte som bildar en vacker båge eller på kroken. Originalen hos sådana modeller är den naturliga halsringningen.

Snygga chiffongblusar

En av de mest populära produkterna är vackra flytande tyger. Beroende på färgen kan chiffon också ge en genomskinlig effekt, vilket lägger till sexualitet i bilden. På grund av den lätta strukturen är formerna av kvinnliga blusar inte passande. Men det här är höjdpunkten i de vackra kläderna. Snygga blusar från chiffong kompletteras ofta med en hylsa-ficklampa, både kort och lång. Modigt val är övervägd och intakta produkter. I detta fall anses cascading frills eller små ruffs längs hela längden, längs grindzonen eller längs kanten en populär finish.

Snygga silkeblusar

Denna fantastiska tyg kommer att ge någon bild med en touch av elegans, elegans och elegans. Den främsta fördelen med silke är en vacker glans som alltid ser attraktiv ut. Men de mest populära modellerna är mättade djupa färger - violett, choklad, mörkblå, marsala och andra. Snygga sommarblusar är gjorda i en öppen design - med nakna axlar och rygg, i kort snitt, med kort ärm. Effektivt och feminint ser långsträckta långsträckta produkter, komplett med vilket ofta sätts bältet.

Snygg blus med en intressant rygg

En fashionabel lösning i utformningen av vackra kvinnliga kläder är ofta den ursprungliga finishen på baksidan. De mest populära är modeller med ett öppet område. I detta fall kan utklippet ha en mängd olika former. I trenden stängs idéer i form av en cirkel, en oval eller en diamant. Se effektivt V-formade snitt, som ofta kompletteras med dekorativa snörningar. Snygga jeansblusar kan kompletteras med en kontrasterande eller basfärg transparent insats. Ett intressant val betraktas som modeller med slarviga hål, som är mer lämpade för kezhualnyh bågar.

Snygga Lacy Blusar

De mest romantiska och feminina är produkter gjorda av vackert openwork material. I trenden är kvinnor snygga vita blusar. Det här alternativet är universellt för alla bilder. Kvällsmodeller presenteras i svarta och djupa mättade nyanser. För romantiska och dagliga bågar är ljusa färglösningar mer lämpliga. Kvinnors kläder kan tillverkas helt av spets. Men mer originella och attraktiva blickprodukter med spetsdekoration - insatser, krusiduller och rufflar. Denna typ av inredning är ofta en kontrasterande färg.

Snygga blusar i stil med en boho

Modellerna i bohemisk stil är inte bara attraktiva och vackra kläder, men också bekväma. Sådana produkter presenteras i en lös, ofta långsträckt skär. Huvudfunktionen är det naturliga materialet - bomull, linne, proshva och andra. Snygga kvinnors blusar och skjortor kompletteras ofta med ett prydnadsutskrift eller kantning av kanterna. Karaktäristisk inredning av stilar i stil med Boho är en monterad silhuett med låg midja, breda ärmar, öppen hals, närvaro av krusiduller, fransar, snörning.

Snygga blusar med en båge

Ett feminint komplement av vackra kläder kommer ofta ut med kakettbågar. Denna typ av inredning presenteras i form av en överlagsinredning, både stor och liten. Bågar kan vara kontrasterande eller av en färg med produkten. En annan fashionabel version är stilen med Ascot-kragen. Långa slipsar skapar i den knäppta kläder en vacker båge, som kan göras mer voluminös eller lakonisk med långsträckta band. De mest ursprungliga är modeller med en kontrasterande krage i form av en båge. I denna design är kvinnors snygga stickade blusar särskilt relevanta.

Snygga blusar för komplett

För tjejer med en storlekstyp är vacker ljuskläder ansedd som en mycket aktuell lösning i bilden, för att den underlättar kvinnans femininitet och distraherar från de tredimensionella figurernas brister. För att visuellt motverka de tunga parametrarna är det värt att bo på mörka monokroma färger. Ett bra val kommer att vara kvinnors snygga blusar för en fullmonterad silhuett eller med markerade höga midjelinjer. Ta bort några centimeter i bukområdet och smala axlarna hjälper till att skriva ut den vertikala remsan. En voluminös höft kommer att gömma en långsträckt form.

Snygga blusar till kontoret

Traditionellt feminina blusar tillhör den strikta garderoben. Men på modernt sätt har dessa kläder fått en universell karaktär. Om du letar efter ett rent affärsmöjligheter, sluta välja en vanlig vit färg. Den bästa lösningen i detta fall är en enkel bomullskjorta med en turndown krage. Originalen av denna modell kommer att läggas till genom den svarta kanten av hyllorna och manschetterna. Snygga kontorsblusar kan kompletteras med baskiska. Om din klädkod inte är begränsad av strikta ramar, är en monokrom färgvariant också lämplig, men siluetten ska vara kortfattad rak.

Snygga bilder med blusar

Vackra ljuströjor är relevanta både på vintern och under den varma årstiden. Men att bilden var harmonisk och bekväm, är det viktigt att kunna välja rätt resten av kläderna korrekt. Låt oss se de mest relevanta kombinationerna:

 1. Business båge. I det här fallet kommer ett bra val att vara en monofonisk strikt kjolpenna eller klassiska byxor. Avsluta bilden av slutna skor på hälen - skor, båtar , balettplattor eller fotkängor.
 1. Romantisk bild. För sådana ensembler är kvinnors sommar stiliga blusar särskilt relevanta. Ett trendigt tillägg kommer att vara en flygande kjol, en sol eller ett pack, förkortade snäva byxor och snygga skor - sandaler, ballettflakor.
 1. Kezhual stil. För strumpor, överdimensionerade modeller, förkortade stilar och varianten kommer jag att vara perfekt. Det faktiska valet för den nedre delen av bilden kommer att vara jeans av alla stilar, casual shorts och en kort kjol. Slutförandet kan vara sneakers, sneakers, plattformskor, "traktorer".
 1. På väg ut. Om du kommer till en formell fest, så kommer en klassisk penna kjol kombinerad med en lös topp med en fläns, spets eller öppna axlar vara en bra lösning. Ett utmärkt val kommer att vara en bred midi kjol eller maxi i ett ensemble med en spets eller silkeblus.