Långa T-shirts

Det är svårt att hitta en kvinna som inte har flera ljusa t-shirts i hennes garderob. Dessa garderobsprodukter passar perfekt i stil med sport och kazhual, så du kan bära dem med många vardagliga saker. Nyligen har långa kvinnor T-shirts blivit mycket populära. Till skillnad från standardmodeller når deras längd mitten av skinkorna, och ännu lägre. Vissa modeller, som når mitten av låret, mer som kvinnans tunikor . Bara den stora muffen och den fria siluetten av saker räddar.

Var blev kvinnor så djupt knutna till långa T-shirts? Här är några förklaringar:

Mycket fashionabla look T-shirts "hooligans", som faller på en axel. De lägger till bilden av coquetry och betonar den vackra nacken och händerna på ägaren. En lång T-shirt med en "Strip" eller en stor inskription på bröstet kommer säkert att uppmärksamma fashionistaen, och en enfärgsprodukt kommer att vara en utmärkt bakgrund för snygga smycken.

Kvinnors långa T-shirt: vi väljer en uppsättning kläder

De längsta modellerna, som påminner om klänningar, är väl kombinerade med påsar, älkar eller snäva strumpbyxor. Använd dem med en tunn rem i midjan / höfterna. Så du kommer att betona de rundade formerna och göra utrustningen mer feminin.

Modeller av medellängd kombineras perfekt med jeans-rör eller täta höfter (klesh). En uppsättning stora jeans och en lång T-shirt kan fylla och se lite slarvig ut. Korta shorts är också ett hot mot din bild, för om skjortan helt täcker dem, kommer du att skapa en känsla av nakenhet. Håll koll på kortsidan under T-tröjan.