Spring Fashion 2014

Med början på varma vårdagar vill du ha förändringar, något nytt och ovanligt. Någon flyger på semester, någon hittar en ny hobby eller blir kär, och de moderna kvinnorna börjar små - de byter garderoben i enlighet med modetrenderna under kommande årstid. Det handlar om den kvinnliga mode våren-sommaren 2014, och vi pratar om den här artikeln.

Fashion Trends våren 2014

Huvudtrenderna i vårens 2014s mode är:

Förra årets passion för "block" -tekniken dör inte ut i år. På catwalksna möter vi fortfarande kläder som består av två eller tre kontrasterande färgelement (block). Dessutom är 2014 de första föremålen kläder som direkt eller indirekt hänvisar till konstnärernas arbete - Matisse, Warhol, Monet, Magritte, Mondrian, Modigliani, Picasso, Dali.

I mode under våren 2014 har ytterkläderna av olika slag och karaktär - från strikt klassisk mackintosh till dristiga bikerjackor och från milda romantiska kepsar och ponchos till minimalistiska rockar i en futuristisk stil. De populäraste materialen i vår är läder och päls, och i olika färger - från naturliga gråbruna till neon nyanser.

Mode för hela våren 2014

Kvinnans mode under våren 2014 är ganska demokratisk, så att varje tjej har möjlighet att visuellt anpassa sin figur medan den återstår i trenden. Fina skönheter under våren bör vara uppmärksamma på saker med utskrifter, särskilt de som skapar ett vertikalt mönster. Det är också värt att komma ihåg behovet av att harmonisera kroppens övre och nedre del - med smala byxor att ha på sig en voluminös topp eller lös jacka och vice versa - breda byxor eller en kjol kompletteras bättre med en anpassad tröja, t-shirt eller jacka.

Alla som känner till problemet med övervikt , måste noggrant välja storlek. Om saken är stor för dig, kommer den att hänga som en säck och skapa ett rörigt utseende, om storleken är för liten kommer varje rynk och varje extra centimeter på midjan, ryggen, höfterna eller händerna att framhävas.

Kom också ihåg att frodiga tjejer sällan bär mycket stora och mycket tunna stickade tyger. Om du är mycket glad i stickade kläder - välj den genomsnittliga tjockleken på stickning och densitet. Och det är bättre att välja de ojämnliga vävnaderna. Sådana tyg i kombination med den klassiskt utrustade siluetten ger effekten visuellt jämförbar med fettsugning - men mycket säkrare och snabbare. En utmärkt assistent i fråga om visuell förbättring av figuren är korrigerande underkläder. Stanna inte på ett par kvalitetssatser, och resultatet kommer inte att göra dig besviken.

Var inte rädd för att experimentera - försök med djärva sporter, punk och grunge bilder.

Skor - Spring Fashion 2014

När du väljer skor för våren 2014 kommer du ihåg: det borde vara funktionellt, bekvämt och väl komplettera de kläder som du redan har. Pantone-institutet meddelade den strålande orkidéfärgen 2014, vilket innebär att lila skor, fotkängor, sandaler eller sneakers inte kommer att störa någon av kvinnans mode.

I våren, moderna kontraster - kompletterar enfärgskläderna med ljusa skor med tryck, strass eller andra anmärkningsvärda dekorationer. För catchy kläder, tvärtom, välj en fasthållen och till och med minimalistisk skor. Glöm inte skor och skor i den maskulina stilen - trots den yttre ojämnhet betonar de anmärkningsvärt ägarens kvinnlighet och nåd.

Också uppmärksamma skor och sandaler av glänsande material, gjorda i en futuristisk stil.

Som du kan se är trenderna för dammodell våren 2014 mycket varierande. Exempel på flera moderna vårbilder du kan se i vårt galleri.