Klassisk klädsel - reglerna för att skapa en universell modebild

Klassisk klädsel är ett tidlöst koncept, eftersom det fortfarande är relevant oavsett säsong, era och allmänna trender. Dessa garderobsposter är särskilt populära bland företagskvinnor, som behöver göra ett solidt intryck på sina kollegor, partners och konkurrenter.

Vem passar för klassiska kläder?

Eleganta klassiska damkläder passar absolut det mesta könet, vilket är viktigt att se blygsamt men med smak. De unga damerna i sådana föremål av garderoben ger ett solidt intryck på andra, de ser reserverade och självsäkra ut. Som regel känner kvinnor som föredrar klassikerna sig obekväma i produkter med alltför starka färger eller med färgglada utskrifter. De är lugna och balanserade och i garderobens föremål , bekvämlighet, universalitet, användbarhet och funktionalitet uppskattas mest.

Klassisk kläder 2018

Även om klassiska kläder är sanna mot sina traditioner, men med varje säsong finns det något nytt i det. Detta gäller stilar och färger, möjlig längd på kjolar och klänningar, användning av olika material och kombinationer, liksom utseendet på nya garderobsprodukter. Klassisk stil i kläder 2018 förutsätter följande:

Klassisk kläder för kvinnor

Traditionell klassisk stil av kläder för tjejer gör att varje vacker dam ser elegant, vacker och elegant ut. Han tillåter inte ens den minsta vulgaritet eller frankness, så unga damer kan inte vara rädda för att göra ett dåligt intryck på andra. Samtidigt skrämmer inte fashionabla klassiska kläder kvinnor av mode och gammaldags - det är alltid relevant och lämplig för absolut alla åldrar.

Klassisk engelsk stil i kläder

Även om klassisk klädsel nästan alltid hålls i samma stil, har ändå dess många sorter betydande skillnader. En särskild plats bland understilarna är ockuperad av engelska klassiker, vilket gör det möjligt för varje vacker dam att känna sig en sann brittisk dam.

Eftersom alla engelska i naturen är ovanligt begränsade och balanserade tolererar de inte ljusstyrka och överdriven nyanser, men uppskattar lugn och dämpning. I deras garderobsartiklar med rak klippning och en monterad silhuett dominerar, så bekvämt och funktionellt som möjligt. Samtidigt tolererar den engelska klassiska stilen av kläder för kvinnor inte genomskinliga och genomskinliga tyger, formlösa saker som liknar hoodies och mini kjolar . Dessutom förutsätter detta foder följande egenskaper:

Klassisk affärskläder för kvinnor

Företagskvinnor, som vill klä sig vackert, men inte distrahera andras uppmärksamhet från sina arbetskvaliteter, föredrar en strikt klassisk elegant stil i kläder, med vissa krav. Dessutom tillhandahålls den i de flesta officiella institutioner, och eventuella avvikelser kan orsaka förebyggande åtgärder.

Således karaktäriseras den klassiska stilen av följande egenskaper:

Sport-klassisk stil av kläder

Unga kvinnor, som leder en aktiv livsstil, vill i de flesta fall se snygga och attraktiva. Speciellt för dessa stylister och designers har utvecklat en ovanlig symbios av klassiker och idrott, som kallades sport-chic . I saker som hör till den här riktningen kan du gå inte bara till idrottshallen utan också till vissa möten och evenemang. Sportklassiska kläder omfattas av ett antal regler, bland vilka följande är särskilt framstående:

Klassisk ytterklänning för kvinnor

Vackra moderiktiga klassiska kläder för kvinnor och vissa föremål av övre garderoben, som kommer att vara i harmoni med de grundläggande. Så tolererar klassiker inte "blåsa" dunjackor, skrymmande pälsrockar, särskilt från konstgjord päls, peruker, skidjackor och andra saker. Klassisk ytterkläder representeras av följande alternativ:

Moderna klassiska kläder

Eftersom mode inte står stilla, men aktivt går framåt, har den moderna klassiska stilen i kläder förvärvat något annorlunda konturer, vilket skiljer det från den traditionella. Under tiden förblev kraven för klassikerna oförändrade. Så idag presenteras eleganta och feminina klassiska kostymer i en bred färgpalett - förutom traditionella färger produceras de i bordeaux, smaragdgrön, sandfärg, indigofärg och många andra.

Dessutom, om kvinnors blusar fram till nyligen kan vara exceptionellt vita, kan moderna trender användas och andra produkter - alla slags modeller av pastellfärger, ljusa och mörka blusar med charmiga nyckelpressar, feminina variationer med sådana dekorativa element som ruches, flounces eller krage. Ändrade konturer och byxor - de kan ha något trånga eller fläckiga leggingar, okonventionella planteringar och andra skillnader.

Klassisk stil klädtillbehör

Precis som alla snygga klassiska kläder för kvinnor kännetecknas tillbehören av denna riktning av maximal elegans, fasthållning och laconism. Så traditionellt klassiska kvinnliga bilder kompletteras med charmiga halsdukar, utsökta hattar och handväskor av liten storlek, gjorda av naturmaterial. Ornament till liknande look'u måste också väljas med försiktighet - alltför stora produkter kan förstöra hela bilden, så preferensen bör ges till små och blygsamma ämnen.

Ungdom klassiska kläder

Klassiska kläder för flickor av ung ålder är mer raffinerade och romantiska än för vuxna damer. Ljusfärgslösningar dominerar här, med speciell preferens till rosa och nyanser. Tillåtliga är inte precis klassiska saker, som perfekt motsvarar traditionella klassiker, till exempel stickade toppar, mjuka klänningar i en romantisk blomma eller breda kjolar-plisse. Dessutom är unga dams skor också utsatta för mindre stränga krav - så kan unga människor bära skor med öppen tå eller häl.

Klassiska kläder för feta kvinnor

Dam med aptitretande former kan också ha råd att klä sig traditionellt. Ändå är inte alla föremål av klädskåp som tillhör klassikerna tillgängliga för dem. Så, den klassiska klädstilen för fulla kvinnor innebär följande:

Klassisk kombination av färger i kläder

Traditionellt tillåter klassiker inte kombinationen i en bild med 4 färger eller mer. Samtidigt är monokrom look'i, byggd med endast en färgskugga, inte välkommen i den här riktningen. För att inte se alltför färgstarka, men samtidigt skapa en snygg och uttrycksfull bild, rekommenderar stylister att kombinera 2-3 färger och harmonisera med varandra.

Således klarar klassiska färger i kläder, som svart, grått, vitt och beige, allt gott med varandra eller med några fläckar av ljusa eller pastellfärger. Dessutom kan intressanta kombinationer byggas på grundval av en mörkblå eller brun färg. För att späda dem kan du använda kobolt, turkos, röd, cowberry, guld, grön och andra nyanser.

Klassisk bild i kvinnans kläder

Även om den klassiska bilden i kläder innebär ett minimalt antal dekorativa element, begränsade färger och svårighetsgrad av former, kan det definitivt inte kallas tråkigt. Till skillnad från mäns garderobsprodukter är klassiska kläder för fina damer olika, och alla fashionista kan välja bland sina lämpliga modeller.

Även i strikta och eleganta produkter kan det rättvisare könet vara en mild och romantisk skapelse. Så kan kjolen, med hänvisning till klassikerns riktning, hamna över knäet med ca 10 centimeter, så att unga kvinnor kan visa de omgivande förföriska och smala benen. Dessutom kan varje klassiskt utseende utspädas med ett snyggt tillbehör , till exempel en elegant gasduk eller stora pärlor som lockar uppmärksamhet.