Skandal av elfenben: Prince Williams rykte under attack!

I den kungliga familjen i Storbritannien bryter en ny skandal. Just den andra dagen i museet i gården Sandringem på riktning av drottning Elizabeth II öppnade en utställning av en unik samling av elfenbensprodukter.

Det verkar, ja, vad är konstigt om denna nyhet? Faktum är att även i 2015 proklamerade prins William sig själv en aktivist, i motsats till utrotningen av elefanter!

Det verkar som om det här ögonblicket föll ur sikte på den 90-årige drottningen, även om det kan antas att hon medvetet ignorerade hennes barnbarns flammande tal

Intressanta detaljer om vernissagen

Utställningen, som blev ett hinder, är tillägnad 70-årsdagen av Indiens självständighet. Utställningar på display för allmänheten är en samling presenter från indiska aristokrater. Brittiska monarker fick dessa unika föremål från sin koloni under XIX-XX-sekelskiftet. Det är värt att hyra smaken av "höga givare", bland utställningarna finns det helt enkelt unika föremål - en klocka eller en gong som är fast mellan två tusen.

Den unga arvingen till kronan kommer inte att bli avundad. Efter ett besök i Kina levererade han ett eldigt tal och vred sig till huvudet i alla länder i världen med en överklagande att sluta handla benen av exotiska djur:

"Om vi ​​inte kan sluta handla elefant tusen, då kommer vi inte att ge dessa fantastiska djur en chans att överleva. Jag tror att ingen trend kan motivera att en hel art försvinner. Jag är rädd för tanken att elefanter, liksom andra sällsynta djur, helt enkelt kan försvinna under vår livstid. Tänk! Försvinnandet av elefanter, liksom noshörningar och andra djur från den röda boken kommer att bli en oåterkallelig förlust för vår planet. "

Prinsen begränsade sig inte till att prata. Han återvände till London och började övertala sin familj för att bli av med den ökända samlingen av elfenben. Hans initiativ att bränna sällsynta souvenirer blev inte krönad med framgång. Och nu är den misshandlade samlingen på offentlig visning som ett stolthet av monarkerna i Storbritannien.

Läs också

En sådan händelseregering kan äventyra honom. Det verkar som att prins William nu inte kan undkomma anklagelser om dubbelhet och hyckleri ...