Skriv ut på tyg

Olika tryck på tyger, vilket möjliggör diversifiering och uppdatering av någon garderobspost, kommer aldrig att gå ut ur mode. De kan ändra ljusstyrka, mättnad, geometri, men kommer alltid att vara relevanta. Originala tryck på kläder ger bilden en individualitet och unikhet. Varje år, designers tacka tjejerna med fashionabla utskrifter, som är lämpliga för företag och vardag.

Blomsterskrivning - den nuvarande trenden

Designsamlingar är fulla av olika tryck. Bur, band, ärtor, geometriska mönster, asymmetri och etnomotiv - en mängd fascinerar! Men trycket "blommor" i en rad olika stilistiska variationer, på ett eller annat sätt, leder i varje modeshow. Blusar, toppar, kjolar, byxor och klänningar i blom tryck är alltid efterfrågade, eftersom dessa element gör att du kan fylla bilden med femininitet, ömhet, förfining. Utskriften appliceras på en monofonisk bakgrund, den styleras under retro och vintage , fylld med volym - designers gör allt för att se till att kvinnans garderob är individuellt och modernt.

Särskilt Elie Saabs modemärke har lyckats använda blomdekorelement. Varje modell, dekorerad med ljusa, saftiga, otroligt spektakulära, små eller stora, mångfärgade eller monokroma, verkliga eller fantasiva färger lockar kvinnans modersmål uppmärksamhet. Låt inte bakom och modehus Dolce & Gabbana, Miu Miu, Nina Ricci, Versace, Stella McCartney, Mulberry, Jean Paul Gaultier och andra.

Rekommendationer av stylister

Kom ihåg att blommotrycket är en ljus accent, så extra dekorelement och komplexa skär kan väga siluetten. Den optimala kombinationen - den dominerande med blommor och monokromtillbehör. Stora blommönster kan fylla upp och små - för att dölja extra pund. Genom att följa dessa enkla regler kommer du att se fantastiskt ut i kläder med ett modernt blommönster.