Vilken typ av hatt att ha på med fårskinn?

En kvalitets varm fårskinnsocka är kanske det bästa av ytterkläderna för den hårda vintern. Älskare av denna klädsel är emellertid ofta oroliga över problemet med att välja huvudbonad - trots allt är det inte så enkelt att plocka upp en hatt till en fårskinnsrock. Denna artikel ägnas åt valet av hattar.

Snygga hattar för fårskinnsrock

Det är bäst att kombinera silke näsdukar, päls hattar , päls hattar och stickade mössa mössor med fårskinnsrockar. Alla dessa alternativ är på mode i vinter, så du kan säkert välja någon av dem.

I vinter är de mest moderna färgerna: vit, svart, fuchsia, mint, turkos, blågrön, brun och beige, samt azurblå och orange.

För en avslappnad vardaglig bild är ljusa mössor med prydnad eller dekor - pomponger, applikationer, broderier, väl lämpade.

De mest populära utskrifterna denna säsong är: grafiska (ränder, bur, ärtor), animalistiska (leopard, zebra, tiger), etniska (aztec, indiska, romerska mönster) och abstrakta.

Vad hatar att bära under fårskinnsrock?

När du väljer en hatt, var uppmärksam på stilistiken och färgen som leder i ensemblen. Kepsen kan vara antingen lik eller kontrasterande färgton.

Korta fårskinnsrockar i kazhuell stil kombineras väl med stickade sportlock och öronflikar. Klassiska långa fårskinnsrockar är i harmoni med halsdukar, stoles, hattar.

Absolut några fårskinnsklädnader ser bra ut i kombination med hattar med pälsdräkt.

När du väljer en hatt, var uppmärksam också på formen på ditt ansikte.

För ett smalt långt ansikte passar breddade hattar och alla typer av hattar som täcker pannan. Smala flickor bär hattar med horisontella mönster.

Klumpiga tjejer bör uppmärksamma vertikalt utökade modeller av hattar och huvudbonader med ett vertikalt mönster.

Ägare av ett fyrkantigt ansikte bör vara uppmärksamma på asymmetriska käkar och rundformade kepsar som visuellt mjuknar konturen i ansiktet.

Det hjärtformade ansiktet ser bra ut inom ramen för asymmetriska hattar, hattar med kort slöja och korta fält, sänkt.

Flickor med ett ovalt ansikte kan välja absolut alla varianter av hattar.