Schweiz för barn

Schweiz är ett underbart land för barnens rekreation året runt. Ren bergsluft och naturens skönhet - ett bra alternativ till sjösemester. Schweizisk luft är utmärkt för barn, allergier, astmatiker och de som kontraindicerar den brännande solen.

Användbara tips

Schweizerna har ett perfekt transportsystem, så det är tillräckligt att köpa ett familjekort så att ett barn under 16 tillsammans med en vuxen reser runt om i landet gratis. Förteckningen över sådan transport omfattar bussar, tåg, fartyg och kollektivtrafik i alla städer.

Nästan alla hotell tillhandahåller en separat vagga för ett barn upp till 4 år. I fyra-, femstjärniga hotell är denna tjänst gratis, i tre-stjärniga och lägre kommer det att kräva lite extra lön. Vissa hotell ger rabatter för barn eller tar inte gratis upp till 6 år - det beror på det särskilda hotellet. Hotell med lägenheter ger vanligtvis inte rabatter för barn, men de har ett antal viktiga fördelar, till exempel tillgången på ett kök för att laga en liten gourmet och ett separat sovrum för föräldrar.

Underhållning för barn i Schweiz

  1. Lucerne ligger i hjärtat av landet. I den här staden finns många möjligheter till rekreation med små barn. I Luzern finns den mest branta järnvägen i världen, du kan också åka en linbana till toppen av Pilatusfjället . Med barnen är det värt att besöka parken Tierpark safari, åka miniatyren Luzerner Gartenbahn, besök Glaciärgarden , det mest intressanta transportmuseet och ta den söta tanden till chokladfabriken Aeschbach Chocolatier.
  2. Zürich kommer att överraska sina unga besökare med ett överflöd av museer , till exempel Dinosaurmuseet , FIFA- museet, leksaksmuseet , sådana intressanta platser för rekreation och promenader som Kindercity Children's Center, sport- och idrottspark, äventyrsparken Rheinfall Adventure Park. Vi rekommenderar dig att ta barnen till Kart-Bahn Zürich carting och att flyga i Body Flying vindtunneln. Trots att Zürich är en ganska dyr stad, är det gratis att besöka de flesta museerna för barn under 6 år och för barn från 6 till 16 år - med rabatter. Du kan också åka på utflykt till den berömda sjön Zürich .
  3. I Genève är resan runt staden mest lämplig på en cykel, särskilt eftersom de flesta hotell erbjuder cyklar och barnstolar gratis till dem. Detta kommer att spara mycket utgifter, och barn kommer att ge mer glädje än tråkiga promenader. På cykel kan du köra till Jurapark djurpark, till Genèvesjön , där den berömda Fontana Zdo ligger. Även i staden kan du koppla av med ett barn i nöjescentret för Yatouland-barn, och barn i tonåren är intresserade av Patek Philippe-museet och Naturhistoriska museet .
  4. Från Bern på linbanan kan du se otroliga vyer över de schweiziska Alperna . Du kan också besöka Kindermuseum Creaviva-museet, där barn skapar egna konstverk, Gurten-nöjesparken och alltid besöker reservatet Grabenmuhle där barn och vuxna fritt kan kommunicera med djur och se Schweiz vilda natur. En annan av de rekommenderade platserna för turister att besöka är Bear pit . Många barn kommer att vara intresserade av att åka på en ångspårvagnsvaporftram och minigana.
  5. På skidorten i Davos finns en barns nöjespark Kids'land, där det finns många bilder och massor av möjligheter att ha roligt från hjärtat. Det finns också en park Gwunderwald Heidboden, där barn får lära sig lekfullt om lokala floristik och djur i landet. Även turister i Davos noterar att äventyrsparken Farich och vattenparken Eau La La är välutrustade, har utmärkt service och är mycket lämpade för barnens avkoppling.
  6. I Lenzerneheide kan du gå på Globy-leden. Leden har tre rutter och är utformad för tre åldrar av barn. För kortast kan du gå mamma med en baby i en barnvagn. Under promenad längs barnens väg följer karaktären från tecknet karaktären med hjälp av pussel och spel för att känna igen spår av djur, art av moln och ålder av träd.
  7. Panoramautsikt till Schweiz är bland de tio bästa underhållningarna, inte bara för barn utan även för vuxna. Populära vägar - Glacier Express (som de som älskar Harry Potter), Golden Pass, Chokladtåg, Bernina Express, är ett UNESCO-kulturarv som den vackraste panoramabilden och expressvägen Wilhelm Tel. Du bör också besöka Europas största äventyrslabyrint. Labyrinten är öppen från början av mars till slutet av november.