Marshalskalan

Marsala är en av de mest moderna nyanserna på dammodell. Denna färg används aktivt av designers de senaste åren i samlingar av kvällsklänningar, accessoarer, underkläder och även vardagliga kläder. En av de mest populära föremålen i garderoben idag var frasen Marsala. Det populära färgschemat är också utsmyckat med klassiska modeller, lösa överfall och original craps, samt en ärmlös jacka, kokong och ungdomsrockar.

Varför bära en marsala rock?

Trots den stora populariteten hos kvinnors rockar av Marsala anses vara ganska specifikt ämne för ytterkläder. Detta beror på den eleganta karaktären av snygga modeller i kombination med kläder och tillbehör. Och om garderoben att belägga färgen på Marsala kan välja en beprövad klassiker, bör tillägg påpeka den delikata smaken och känslan av stilen hos modebilens ägare. Låt oss se med vad du ska ha på en päls Marsala?

Väska till frasen av Marsala . Välja en väska för bästa kläder av djup nyans föreslår bara två alternativ - antingen ditt tillbehör kommer att fungera som en accent i bilden, eller det kommer bara att komplettera den snygga bågen. I det första fallet kommer en modell av en kontrasterande men lugn färglösning att vara lämplig. Väskan på full skala är bäst. Stilfullt komplementera bilden med ett lager av Marsala-färger hjälper ett tillbehör av en nyans med ytterkläder eller klassisk svart.

Scarf under skinnet av Marsala . En elegant bild med en övre garderob med mättad färg bör spädas och dekorativa tillbehör. Om du inte kan hitta svaret på frågan om vilket sjal du ska ha på en marsalafärg, bör du föredra en win-win-variant av en nyans med ytterkläder. En ovanlig och originallösning i en sådan bild kommer att vara ett tillbehör med ett animaliskt tryck av en tiger eller en leopard. Och späd den mörka djupa bågduken av ljusfärg - vit, mjölk, kaffe.

Huvudbonader till pälsen Marsala . Jag måste erkänna att bilden av en färg Marsala-färg i sig lyfter fram elegans och förfining. Därför är det perfekta valet av huvudbonader för en sådan båge en klassisk storskalig hatt. Om du behöver ett funktionellt tillbehör för kalltiden, bör du föredra locket på en stor parning i lila rosa skala. Inte överflödig på detta sätt kommer att vara handskar i färg till huvudbonaden. Om du bara vill dekorera en fashionabel båge med en päls Marsala, kommer ett lämpligt alternativ att vara en lakonisk dekorativ hatt i kontrasterande animalistiskt tryck. Men i det här fallet är det värt att lägga till lite mer tillbehör i samma färg - skor, handskar, halsduk.