Priser för 1 april i skolan

Nästan alla skolbarn ser fram emot en god semester - Lötsdagen eller Dånens dag, som firas i många länder runt om i världen den 1 april. På den här dagen är det vanligt att leka ut dina vänner, vänner och lärare, och många barn tänker på förhand hur detta kan göras.

Det finns många roliga skämt som kan realiseras i skolan den 1 april. Några av dem kräver användning av en särskild egenskap och lång förberedelse, medan andra är ganska enkla, vilket vilket barn som helst enkelt kan demonstrera.

Det enda villkoret som måste vara nöjd med alla skämt och skämt den 1 april i skolan - de borde inte vara stötande. Inget barn "trick" ska inte leverera en annan persons negativa känslor, för på den här dagen ska alla skratta och le och inte bli förolämpade och upprörda.

I den här artikeln kommer vi att berätta hur det är möjligt att fira 1 april i skolan, så att alla killarna är nöjda och permanent laddade med positiv energi.

Hur skojar man den 1 april i skolan?

Att göra roligt med dina klasskamrater eller din favoritlärare är som följer:

  1. Ta trådens tråd och lägg försiktigt i fickan eller fäst den under dina kläder så att en liten tråd kvarstår på ett framträdande ställe. Bäst om du får intrycket att det har kommit ut ur sömmen. Efter det, kom till lektionen, som om ingenting hade hänt och vänta tills en av killarna inte uppmärksammar tråden. När en klasskompis pekar på dig, frågar han med ett allvarligt ansikte att han ska ta bort tråden och bara se reaktionen hos den lurade studenten och alla som är omkring honom.
  2. Ring några mynt, varav två kommer att vara av ett värde, till exempel, "1 rubel", och alla andra - av en annan. Skaka en handfull "järn" pengar, klämde i handen och argumentera med en av killarna att du enkelt kan kasta alla rubelmynt på bordet från ett stort avstånd så att de bildar en rak linje. När motståndaren instämmer, kasta alla pengar på bordet med en hand. Eftersom du bara hade 2 rubelmynt, bildar de nödvändigtvis en rak linje enligt geometriens lagar. För resten var det ingen fråga om dem i tvistens ämne.
  3. Välsignad popularitet genom åren använder video skämt den 1 april i skolan. För att roa klasskamraterna och läraren måste du göra en "cut" från videofilerna med deltagande av alla killarna i förväg. Idén om en sådan "film" kan vara allting - allt beror på fantasi och fantasi.
  4. Slutligen kan du, i stället för att skriva den 1 april, skriva på svarta tavlan i skolan en bra dikt som gör att alla kommer in i klassens leende, till exempel:

Vad är den första april-önskan?

Självklart, bara glädje och skratt!

Med ett leende varje ny dag att träffas,

Och förvänta dig stor framgång.