Halloween tävlingar för tonåringar

Både småbarn och äldre barn med stor glädje deltar i fascinerande tävlingar som är tidsbestämda för den här eller den där händelsen. I synnerhet på natten den 31 oktober-1 november firar pojkar och flickor All Saints Day eller Halloween, som ofta åtföljs av sådana underhållningar.

I den här artikeln erbjuder vi uppmärksamma flera roliga och intressanta spel och tävlingar för Halloween för tonåringar, som kan hållas i skolan eller hemma.

Tävlingar för Halloween för tonåringar 12-13 år gammal

För barn i åldern 12 år är följande tävlingar utmärkta, vilket kan vara tidsbestämt för firandet av Halloween:

  1. "Mr och Mrs Monster." Varje deltagare i firandet väljer, efter eget gottfinnande, den tonåren, vars bild han anser vara nära Halloween och anger sitt namn på ett papper. I slutet av kvällen måste presentatören bestämma vars smink och kostym var märkt det maximala antalet gånger och ge vinnaren ett minnesvärt pris.
  2. "Pumpa Jack". Varje deltagare i denna tävling får en liten pumpa och en skarp kniv. Spelarens uppgift är att skära det leende ansiktet i sin pumpa så snabbt som möjligt. Vinnaren väljs också av presentatören.
  3. "Abracadabra". Presentatören skriver några ord på ett pappersark eller ett bräde, varefter alla killarna kommer med en stavning, i texten som alla ska användas. Författaren väljer den mest löjliga, hemska och vackra stavningen. På samma sätt kan du ordna en tävling för den mest hemska historien.
  4. "Blood Absorber." Varje deltagare får ett glas tomatsaft och ett tunnt rör. Spelarnas uppgift är att dricka "blod" så fort som möjligt genom röret, utan att använda händer. Tonåringen som har lyckats klara av uppgiften i minimal tid vinner.
  5. "Frankenstein". Alla spelare är indelade i 2 lag, i vilka en representant är vald, eller Frankenstein. Teamet av rivaler skriver skriftligen Frankenstein ordet, som han måste förklara för killarna från sitt lag med hjälp av ansiktsuttryck och gester. Gruppen barn vinner, som lyckades gissa det bästa ordet snabbare.

Tävlingar för Halloween för tonåringar 14-16 år gammal

För ungdomar i åldern 14-16 år är det bättre att välja sådana tävlingar, deltagande där det blir intressant att ta och vuxna, till exempel:

  1. "Pass ditt hjärta." För den här tävlingen måste du förbereda en stor svamp som har en hjärtform. Alla deltagare i matchen måste stå i en linje, knyta ögonen och skicka det här objektet till varandra utan att använda sina händer. För att klara uppgiften måste spelarna klämma svampen mellan halsen och hakan och sända den så att nästa tonåring kan acceptera hjärtat på exakt samma sätt.
  2. "Ta ut ditt öga." Denna tävling är en baton för två lag. I början av matchen måste varje spelare lämnas en matsked och en ping-pongkula, som först måste rita ett mänskligt öga. Vid slutet av avståndet måste du installera en behållare gjord av en pumpa. Uppgiften för spelarna i varje lag är att ta bollen i en sked och placera den i en pumpa, utan att släppa den på vägen. Vinnarna är de killar som lyckades klara av uppgiften snabbare.
  3. Herrens ögon. För att organisera denna tävling behöver du en inventering från föregående spel. Alla barn måste delas upp i par, som alla får ett kärl av pumpa och bollar med bilder på ögonen på dem. Vid ledningens signal ska spelare i varje par stå på ett avstånd av 2 meter från varandra. Man tar samtidigt en pumpa, och den andra försöker kasta in så mycket som möjligt "ögon" för den tilldelade tiden. Vinnarna är de killar som lyckades samla i sin korg så många bollar som möjligt.
  4. "Häll blodet." Varje deltagare i denna tävling får 2 glas, varav en hälls med tomatsaft och en pipett. Spelarens uppgift är att överföra vätskan så snabbt som möjligt från ett glas till ett annat med en pipett. Vinnaren är den som lyckades göra det på lägsta tid och inte sipprar en värdefull dryck.
  5. "Dans på kvasten". Denna musikaliska tävling, utan tvekan, kommer att glädja de äldre killarna. Varje deltagare får en kvast. Om du använder detta objekt som en partner eller en improviserad pol, är det nödvändigt att utföra en sensuell dans till hög musik.