Olja för förstärkning av naglar

Roughness, yellowness och delamination av naglar - med dessa och många andra problem varje kvinna kan möta. Detta beror på det faktum att lack, tvättmedel och aceton har negativ effekt på nagelplattan. Återställande av normal färg och struktur kommer att hjälpa eteriska oljor.

Vilka oljor är bra för naglar?

Essentiell olja bör väljas beroende på huvudsyftet med användningen. För att återställa strukturen lämplig växtextrakt av geranium, mandarin eller grapefrukt. Har du väldigt sköra naglar och du vet inte vilken olja som är lämplig för att förstärka naglarna? Var noga med att använda extrakt av citron, avokado och aprikos . Ägare av svaga och gulnade naglar är bättre att använda i alla recept citrusolja.

Byggde du upp länge? Vilken typ av olja att borsta dina naglar för att stärka efter ett sådant förfarande? I det här fallet måste du använda oljor av citron , vanlig kamomill, eukalyptus och aprikos.

Recept för förstärkning av naglar

Olja för förstärkning av naglar kan läggas till medicinska varma bad.

Bad med nagelolja

ingredienser:

Förberedelse och användning

Lös oljan i varmt vatten. Sänk fingrarna i vattnet i 5-7 minuter. Blot händer med en handduk och applicera grädde.

För att stärka naglarna kan eterisk olja läggas till handkräm. Med hjälp av denna lösning varje dag innan du lägger dig, kommer du att glömma bräcklighet och delaminering under lång tid. Terapeutisk grädde kan tillverkas av dig själv.

Handkräm med olja

ingredienser:

Förberedelse och användning

Fyll den torra kamille med kokande vatten. När blandningen har svalnat, spänna den. Blanda 30 ml buljong med grädde och olivolja. Sätt behållaren på en liten eld och rör om ständigt. Efter 5-7 minuter, ta bort behållaren från elden, kyla och tillsätt eterisk olja. Du kan använda detta verktyg som en vanlig kräm.