Aprikosolja

Den väsentliga aprikosoljan erhålls från ben i ben med hjälp av den kallpressade tekniken. Det är mycket användbart, eftersom det innehåller en hög koncentration av vitaminer, mono- och fleromättade fettsyror, samt salter och olika spårämnen. Aprikosolja används i kosmetologi och används framgångsrikt i medicin på grund av dess höga penetreringsförmåga i hud och slemhinnor. Tänk på de områden där denna produkt ger störst effekt.

Aprikosolja för ansikte:

  1. Det närmar och fuktar torr, uttorkad hud.
  2. Främjar förvärv av elasticitet och produktion av kollagen.
  3. Glattar grunda rynkor.
  4. Hjälper till att bli av med irritation och vaskulärt nätverk.
  5. Avlägsnar hudinflammation.
  6. Skyddar känslig hud från de skadliga effekterna av kranvatten, sol och vind.

Aprikosolja för ansiktet är önskvärt att använda som masker och applikationer, lämpliga för typ och hudproblem.

Från rynkor:

Från inflammation och akne:

Aprikosolja för hår

För hårbotten och hårets glans och elasticitet används aprikosolja i sin rena form enligt följande:

Aprikosolja från förkylningen

Under kallt väder utsätts människor ständigt för förkylning och influensa. Behandling av förkylning är ett speciellt problem, eftersom dess symtom kan kvarstå under lång tid, slemhinnorna torkar upp och blir irriterad. En utmärkt lösning på detta problem är att gräva i aprikosoljan i näsan med tillsatsen av en droppe vitamin A. Denna metod lindrar inte bara den långvariga rinit utan eliminerar även torrhet och brännande känsla i näsbihålorna. Dessutom är aprikosolja terapimetoden säker och lämplig för behandling av barn.

Aprikosolja för ögonfransar

Oavsett hur hög kvalitet mascara innehåller innehåller den i alla fall viktningsämnen som skadar ögonfransar. För deras snabba återhämtning är aprikosolja väl lämpad:

Ovanstående metoder kommer att göra ögonfransarna frodiga och tjocka, och också fuktar huden runt ögonen och förhindrar bildandet av rynkor.

Aprikosolja för kroppens hud

För fuktning:

För att eliminera celluliter: