Tattoo under bröstet

Tatueringar har länge upphört att vara ett attribut för informella ungdomar eller brutala rockmusiker. Idag är kvinnor väldigt populära tatueringar under bröstet, som samtidigt drar uppmärksamhet på den här delen av kroppen och enkelt gömmer sig från nyfikna ögon under kläder.

Kvinnors tatuering under bröstet

Beroende på temperament, övertygelse och outlook väljer flickor olika mönster.

Så föredrar den romantiska och drömlika naturen följande bilder:

Utmärkt i sådana fall ser även stora tatueringar ut, till exempel japanska körsbärsblomningar under blomningen, en klättringsanläggning.

Kvinnor, som är förtjust i mystik och esoterik, tillämpar ofta på kroppen en mängd sakrala symboler, bilder av djur med lämpliga drag (orm, tiger, lejon, skorpion), bilder-talismaner. Närheten till mönstret till hjärtat kan också användas av skyddande amuletter, det blev populärt att hammar zonen under bröstet med bilder av änglar, ortodoxa och katolska kors.

Om du inte lägger särskild vikt vid att tatuera, men uppskattar estetiken och utseendet, ger mästarna råd om alla slags keltiska , slaviska, gotiska och egyptiska mönster. De ser väldigt vackert ut, rik på invecklad interlacing, som ser attraktiva ut i färg.

Tattoo inskription under bröstet

Denna typ av tatuering är lämplig för kvinnor som bryr sig om teckens symbolik. De mest populära inskriptionerna:

Språk för texten kan väljas någon, den mest populära nu - Latin, Engelska, Franska och Kinesiska (i form av hieroglyfer). Det är viktigt att komma ihåg: När du väljer favorit skisser av en tatuering under bröstet i form av en inskription måste du först klargöra översättningen från en specialist för att undvika förlägenhet i framtiden.

Ovanliga tatueringar hos tjejer under bröstet

Modiga naturer och extravaganta kvinnor, precis som den moderna stilen av hudstoppning - 3D biomekanik. Sådana bilder representerar ett visuellt volymetriskt mönster som kombinerar mekaniska element (kugghjul, bultar, fjädrar) och biologiska element (muskler, organ). Tatueringen måste nödvändigtvis vara stor, med sin nära undersökning verkar det som om kroppens övre del saknas på platsen för att dra bilden och insidan är öppna.