Konspiration av den sibiriska läkaren för skörd i trädgården

För några decennier sedan var grunden för rationen produkterna av vegetabiliskt ursprung, så en dålig skörd för familjen var en riktig katastrof. Därför vände sig folk till de högre krafterna för hjälp och observerade vissa regler vid plantering och omsorg för växter.

Konspiration av den sibiriska läkaren för skörd i trädgården

Vi rekommenderar att du läser tomten varje gång du kommer till webbplatsen för att göra lite arbete, men det låter så här:

"Jag går upp till paradisets portar, jag undrar på det gudomliga, jag böjer sig för Herren. Skulle du, herre, ge mig också, vad finns i dig i Edens trädgård? Så allt skulle blomstra och växa, växa och hälla. Änglarna är rörda, människor är förvånad. Amen. Amen. Amen. "

Sammansvärjning från skörets onda öga

Ofta kan en annan persons ovänliga syn påverka den framtida gröda negativt, till exempel skadedjur, växtsjukdomar och andra problem kan uppstå. Därför rekommenderas att skydda din trädgård mot det onda ögat. För att göra detta måste du gå till webbplatsen på torsdag och köra en insats på porten med orden:

"Jag böjer för Kristus, den himmelske kungen.

Herre, rädda mig, rädda mitt land

Från varje skadligt ord, varje skadlig blick.

I Faderns och Sonens och Helige Andes namn. Amen. "

Bön och konspirationer för skörd

I antiken började människor plantera och plantera växter först efter att ha serverats i kyrkan. Det finns många olika konspirationer som är värda att använda vid en viss tidpunkt.

När jorden är förberedd måste tre ord sägas:

"Ge, Gud, till mig alla för framtiden. Jag odlar marken med mina händer för att tacka mig med fantastiska frukter! Amen. Amen. Amen. "

Vid plantering av plantor eller såning rekommenderas att läsa en sådan tomt för skörden:

"Gå, (grönsak), från min sida till trädgården, växa (grönsak), för mitt välstånd. Regn tvätta sig, vindtorka, höjd och bredd växa. Affär, ord, tystnad, konspiration till hoop. Nyckel, lås, tunga. Amen. Amen. Amen. "

Denna konspiration kan användas vid plantering av några växter, och ändrar bara namnet.

Vid plantering av kålplantor rekommenderas att man tar en korg för att lägga plantor och sex nystörda ogräs. Korgen bör placeras i mitten av sängen och vrida den över. På morgonen kan du fortsätta att plantera plantor och säga orden:

"Var stor, vitt och stram, krulla huvudet, håll dig inte tomt."

Om det är dags att plantera tomater, så i lådan måste du lägga ett par kokta ägg och lägga det på trädgården. Under plantering av växter är det värt att prata om en tomt för en bra skörd:

"Från en skål, en bröd, bli friskare, bli röd, var god, var bra."

När alla buskar är planterade, är det värt att hälla dem bra och ägg, att äta rätt i trädgården. Ta skalet in i huset och lämna det i tre dagar på platsen där lådorna med plantorna var. När tiden har gått, sprida den ut och lägg den på kanten av trädgården med orden:

"Hon lade plantorna i marken väl och täckte henne med en vit filt, välgjorda, välmålade."