Vilken gellack är bättre?

Idag gör allt fler kvinnor hemma en manikyr med gellack . Därför är många förbryllade hur man väljer gellack, så att den enkelt appliceras och hålls väl. Den bästa gellacken är svår att välja, eftersom de har olika egenskaper för varje enskild tillverkare, men det är lättare att veta några knep.

Fördelar med gellack

Detta verktyg är en hybrid av lack och gel. Det kombinerar alla fördelar med konventionella nagellack och modelleringsgeler. I det här fallet, vilken gellack du inte skulle välja, kan du vara säker på att den inte innehåller formaldehyd, dibutylftalat eller toluen. Fördelarna med gellack är att de:

Hur man väljer gelfärg?

Naturligtvis, för att gå vilse och inte veta vilken gellack som är bäst att välja, kan varje kvinna, för i världen finns det många kosmetiska märken som släpper ut denna produkt: ChinaGlaze, CND, EzFlow, Jessica, Harmony, Ibd, OPI, Orly, Entity och t .d. Men de mest populära märkena av gellack i nagelindustrin är Shellac från CND, Just GelPolishotibd från Ibd och Jessica Geleration.

Om vi ​​pratar om Shellac från CND , kan vi inte misslyckas med att nämna att många mästare inte ens vill prova andra märken och välja vilka gellacker som är bäst, med hjälp av det här verktyget hela tiden. Denna gellack är tjock och ligger perfekt på nageln. Bara ett lager av det kan ge en jämn och rik färg. När du väljer Shellac, kan du vara säker på att 2-3 veckors beläggning kommer att vara i perfekt skick, utan chips och repor. Nackdelarna med denna gellack är att den snabbt torkar och blir gummiaktig i konsistens.

Bara GelPolish från IBD glädjer fansen av detta manikyr med en rik färgpalett. Även göra en "jacka" med hjälp är inte svår: och efter 1-2 veckor blir beläggningen inte gul. En flaska är tillräcklig för 30-40 beläggningar.

Om du väljer vilken gellack som bäst hålls, överträffar Jessica Geleration i denna plan alla konkurrenter. Tre veckor kan du inte tänka på att uppdatera manikyren. Men när du köper den, var förberedd för det faktum att ytbeläggningen av Jessica Geleration är en mycket obekväm pensel, så det är bättre att köpa en annan i förväg. Dessutom blir det här verktyget mycket snabbt tjockare. Jessica Geleration lockar sina kunder med en utmärkt palett av färger: mer än 90 nyanser.

Metod för applicering

Om du redan har valt vilken gellack som är bättre vet du att du måste följa en viss algoritm:

  1. Behandla nagelplattan - ge den önskad form och längd (behöver inte klippas!).
  2. Torka nageln med ett antibakteriellt medel.
  3. Applicera substratet, torka det med en speciell UV-lampa (från 10 sekunder till 1 minut).
  4. Applicera 2-3 lager färgad gellack (varje lager under UV-lampan hålls i två minuter).
  5. Applicera fixeringsskiktet (polymerisera i 2 minuter).
  6. Svamp eller speciell vätska avlägsna limskiktet.

Hela proceduren tar ungefär en timme, och det är ganska snabbt och enkelt att ta bort gellacken. På en nagel sätta en speciell vätska och linda runt en fingersvamp. Det är bättre att fixa allt från ovan med folie och lämna det i 5-10 minuter. Under inverkan av denna vätska sönderdelas gellacken och tvättas lätt bort.