Nicole Scherzinger vägrade remake av "Dirty Dancing" på grund av abort

Den 38-årige Nicole Scherzinger, som godkändes för Penny Johnsons roll i den nya "Dirty Dancing", kräver att man skiftar manuset eftersom han är en skrämmande katolik mot abort.

Den efterlängtade remake

Slicking målningen "Dirty Dancing" med Jennifer Gray och Patrick Swayze, full av romantik och dans, kom ut 1987 och blev en hit med en filmdistribution, vilket ger upphovsmännen 170 miljoner dollar om året med en löjlig budget. Fans av det romantiska drama var glada att lära sig att cheferna på ABC-kanalen bestämde sig för att ge berättelsen en ny vind och släppte en remake.

Patrick Swayze och Jennifer Gray i "Dirty Dancing" 1987

Första svårigheterna

Nicole Scherzinger, som skulle bli en prydnad av den nya tejpen, vägrar väsentligt att agera tills prägeln förändras väsentligt. R & B-sångarens heroin gör en underjordisk abort, och Scherzinger, som växte upp i en religiös familj, anser att en sådan handling är en stor synd och därför inte vill göra abort även "för skojs skull".

Penny Johnson utförs av Cynthia Rhodos

Skönhet sade att hennes mamma blev gravid vid 17 års ålder. Hennes mormor och farfar stödde sin dotter i beslutet att föda. Om situationen var annorlunda var Nicole inte i världen.

Dansare och sångare Nicole Scherzinger
Läs också

Den amerikanska dansaren och sångaren uttryckte sitt hopp att Eleanor Bergsten, som blev producent och manusförfattare på tejpen, kommer att utesluta aborten från hennes roll. Med tanke på att detta ögonblick är nyckeln i filmen är Nicoles deltagande i "Dirty Dancing" en stor fråga.