Nymfomani

Kvinnors tidningar berättar för oss att varje man vill se en partner som alltid är redo för sex. Kanske är det så, men hur många män gör nyheterna om tjejens nymfomani till förnöje? Det är osannolikt att en hypersexkvinna inte kan bli nöjd, och ingen kommer att känna sitt bedrövade misslyckande. Och experter i allmänhet kommer att säga att nymphomania är en sjukdom som kräver behandling. Låt oss se varför de tycker det.

Symtom på nymphomani

Den bästa förklaringen på varför nymphomani anses vara en sjukdom kommer att ge sina symtom:

 1. Paroxysmal karaktär av sexuell upphetsning. Ring det kan prata om erotiska teman, närvaron av män och föremål som inte är relaterade till den intima sfären.
 2. Oförmåga att få tillfredsställelse Orgasmen är vågig långvarig, men känslan av mättnad kommer inte.
 3. Anfall kan vara okontrollerade, så patienter har ofta fall av promiskuitet. Ibland jämförs ett sådant tillstånd med utslag från narkomaner, endast i detta fall behövs en dos av ett läkemedel och sex för att lindra spänningen.

Ovanstående tecken på nymfomani är desamma hos både kvinnor och män. Ja, vi borde inte bli förvånad, även om det starkare könsrepresentanterna lider av denna sjukdom. Manlig nymphomani kallas satyriasis, som är en form av hypersexualitet. Man kan inte säga att män lider av denna sjukdom mindre, kanske inte alla vågar vända sig till en specialist för hjälp. Och du måste göra det här och inte bara för att en sådan smärtsam förhöjd libido inte tillåter dig att leva normalt. Det är fortfarande i de orsaker som orsakar sjukdomen, nästan alltid detta är ett allvarligt brott mot kroppens arbete, vilket resulterar i många obehagliga konsekvenser.

Orsaker till nymphomani hos män och kvinnor

 1. Störningar i hypothalamusens arbete. I många fall orsakas det av hjärnhinneinflammation eller encefalit.
 2. Tumörer av hypofysen.
 3. Tumörer av äggstockarna.
 4. Att få en hjärnskada eller hjärnskada.
 5. Hormonala störningar.
 6. Mentala sjukdomar (schizofreni, manisk-depressiv psykos, psykopati, hysteri).
 7. Inferioritetskomplex.
 8. I sällsynta fall är hypersexualitet av naturlig natur, inte förknippad med störningar i mentala och fysiska sfärer.

Hur man behandlar nymphomania

Eftersom vi har bestämt oss för att nymphomania är en sjukdom, ska du berätta hur du ska bli av med det, en läkare ska inte vara engagerad i självmedicinering. Eftersom du själv aldrig kommer att kunna avgöra vad som orsakade sådana avvikelser - komplex eller allvarliga fysiologiska problem. Därför måste du fortfarande söka till en specialist. Även för att besöka läkaren talar och det faktum att människor ofta förvirrar nymfomani (ett smärtsamt tillstånd) med ökad libido (fysiologisk funktion) och experten kommer att kunna avgöra exakt vad som händer med dig.

Om du upplever obehag på grund av ökad sexualitet (även om du inte är nymphomani) kan du försöka distrahera dig själv på följande sätt.

I händelse av att sådana "distraherande manövrer" inte ger det önskade resultatet, rådfråga en medicinsk institution.