Tess Holliday för andra gången blev en mamma

Representanten för den mest professionella plusstorleksmodellen i världen rapporterade att 30-årige Tess Holliday gav sin civila make Nick Halliday, som först blev en far, son. Mamma och barnet, trots alla rädslor på grund av övervikt Tess, mår bra och få styrka hemma i Los Angeles. Vid födseln vägde en pojke 55,8 centimeter i höjd 3,9 kg.

Ovanligt namn

Barnet, som föddes den 6 juni, heter Bowie Juniper Holliday. Barnets namn kom upp Tess. Förmodligen, en fan av David Bowies arbete, gav honom namnet till hedersmusikerens ära.

Läs också

Här är det lycka!

Nyskapade föräldrar skyndade sig att dela sin glädje i Instagram. En icke-standardstjärna, som utan att vara generad av hennes dimensioner, blev ett exempel för många underbara kvinnor, och fotografen publicerade bilder med smulor på hennes händer.

Tess i kommentarerna till fotot skrev:

"Vår underbara kille är Bowie Juniper Holliday. Nick fotograferade oss med barnet medan vi klädde och gick hem. "

Nick undertecknade en svartvitt röra ram där han kärleksfullt tittar på den nyfödda och pressar sin lilla näsa till hans, så:

"Möt min lilla son, Bowie Juniper Holliday."

Låt oss lägga till, Tess har redan 10-son Riley från tidigare relationer, som redan träffat sin yngre bror och avser att ta hand om honom med sin mamma och Nick på lika villkor.