Det första könet - hur man förbereder och hur man beter sig under första kön?

En dag händer det i alla - det första kön, de första intima upptäckterna, den första orgasmen och intryck som kommer att komma ihåg för livet. Denna händelse innebär deltagande av två personer, mycket kommer att bero på partnern och det gäller särskilt männen. Om du förbereder förhandlingen i förväg, kommer allt att passera utan hitch.

Första kön - Psykologi

Om vi ​​anser processen från en psykologisk synvinkel är det av största vikt för tjejer. Förlorad jungfrun för en kille är mer naturlig och önskvärt, men tjejerna från den tidiga åldern säger att det bara kan göras med en älskad och konstant partner, och vissa människor får höra att det är ett smutsigt och ovärderligt yrke för rena och oskyldiga tjejer. Som ett resultat känner många företrädare för det rättvisa könet rädsla och vördnad för den första koitionen, särskilt eftersom de förväntar sig annat än smärta.

Detta är förståeligt, för att det orsakar det första könsbristet av oskuld, och om du tror på böcker och berättelser om äldre vänner, är denna process smärtsam och åtföljs av blodfördelning. Samtidigt tänker tjejen också på konsekvenserna av hennes gärning, hur killen kommer att uppträda efter allt som hänt, om han kommer att vända sig bort från henne, om han kommer att skryta med sina vänner etc.

När ska första kön vara?

I muslimska länder och zigenare samhällen är flickor gift i åldern 11-12, och många killar på 15 blir redan fäder. Ja, teoretiskt sett är tjejen redo för befruktning från ögonblicket av menstruationens början, men är hon redo för honom fysiologiskt och psykologiskt? Kroppen växer och utvecklas till 17-18 år, och denna ålder för de första sexläkare kallas ideal. En annan sak är att den moderna ungdommen är mer befriad i den här frågan jämfört med dem som upplevde liknande psykologiska plågor för 20-30 år sedan.

På det här ämnet började de prata utan gener och mer fritt, men det är bara viktigt som kommer att berätta unga människor om intima relationer och hur han kommer att göra det. Avvisa inte den moraliska och moraliska aspekten, för att du kan bli kär i Romo och Juliet i ung ålder och det är naturligt att gå ihop både andligt och fysiskt, och du kan hålla din jungfru i 25 år, men ge den till en scoundrel och en scoundrel som inte uppskattar det.

Vad är känslorna under första kön?

De flesta tjejer förbereder sig för obehag, smärta och blod, men det händer inte för alla. Känslor under första kön beror på många faktorer:

  1. Tjocka hymen. Ju äldre tjejen, desto tätare är det med denna slemhinnor innan du går in i slidan. Det är emellertid inte nödvändigt för att skynda till att förlora jungfrun så snart som möjligt, för att det inte är vattkoppor. Men det är inte värt att försena. Specialister rekommenderar att du får den första erfarenheten av intima relationer upp till 25 år.
  2. Fyllning av skaffa med blodkärl och nervändar. Här är allt rent individuellt.
  3. Smärttröskeln hos en kvinna.
  4. Mängden smörjmedel frigörs, och det beror direkt på graden av excitation. Därför måste det första könet nödvändigtvis åtföljas av en lång eller tillräcklig förspel.
  5. Psykologisk beredskap för kön. För den första lagen väljer de flesta kvinnor en partner till vilken de upplever känslor, känner själens enighet. Män i detta avseende är mindre selektiva.

Första Sex Tips

Det finns ingen standardalgoritm för alla, så intresserad av hur man korrekt kan delta i sex för första gången, du kan rekommendera att koppla av, oroa dig inte och försöka bara vara dig själv. Kön är toppen, kulmen av andlig union, kärlek, och därför behöver du bara försöka leverera ett annat nöje - något som du vill få dig själv.

Hur förbereder man sig för det första könet?

För träning är av särskild betydelse för en tjej och om du anser att hon redan är nervös och orolig, ska atmosfären och situationen anpassas till lämpligt läge. Att ha sex för första gången kommer inte att överskuggas av nervösa spänningar och negativa känslor om:

  1. Hitta ett lämpligt rum. Helst bör detta hända hemma med en tjej eller pojkvän, när förutom dem blir det ingen i den. Om detta inte är möjligt kan du hyra ett hotellrum.
  2. Ta hand om entourage och design - plocka upp långsam musik, ljusa ljus, häll en kompis och ett glas vin. Med alkohol är det bättre att inte skämta, annars blir den första natten i livet hoplöst bortskämd.
  3. Vid det första mötet i deras liv borde alla komma förberedda. Killar har som regel redan erfarenhet av självbefrielse och vet vad en orgasm är. Och båda är det inte överflödigt att läsa relevant litteratur, titta på erotiska filmer, att lära sig allt om erogena zoner och sätt att ge glädje.

Hur man beter sig under första kön?

Tja, om en av partnerna och bättre, om det är en man, har redan erfarenhet av sexuella relationer . Men även om båda är jungfru, betyder det inte att ingenting kommer att dyka upp. Även om det är bättre att förbereda dig i förväg psykologiskt. I allmänhet rekommenderar köttterapeuter att fortsätta direkt penetration först efter en serie kontaktlös sex. Det är nödvändigt att studera varandra bra, för att träna en petting under en tid, och först då kan det första kön i livet hända. Detta kommer att rädda partnerna från frustration och andra obehagliga konsekvenser.

Hur har man sex för första gången?

Första gången för det och det första, för att inte rusa och försök inte försöka allt som är möjligt. Partners börjar precis att behärska kärlekens vetenskap, så det nödvändiga "minimumet" kommer att vara tillräckligt. Flickans första kön borde ge ett trevligt intryck och för att uppnå detta kommer det att bidra till den ömma och orubbliga smekmånen hos partnern. Deras längd är rent individuell, men även en oerfaren partner i intimitet kommer att förstå huruvida de gillar en partner eller inte.

Positioner för första kön

Så fysiologiskt ordnat att mannen är redo för samverkan på en gång, och kvinnan behöver tid att vara upphetsad. När en tillräcklig mängd vaginalt smörjmedel släpps kan du fortsätta med direkt samverkan. Fråga om vad man ska göra med det första könet och vilka innebär att välja, du kan inte filosofera slyly sluta vid den klassiska missionärpositionen . Detta är det mest framgångsrika alternativet, inte bara för rupturen av hymen. Det är bekvämt och psykiskt. Flickan behöver inte styra processen och flytta i tid med partnern. Hon kan slappna av och lita på sin älskade.

Vad ska man göra efter första kön?

Svaret på denna fråga kommer i stor utsträckning att bero på vilket slags skydd partnerna väljer. Om en man väljer att använda en kondom, går han genast till badrummet för att ta bort det och genomföra hygieniska förfaranden. Om ett par väljer något av preventivmedel, smörjmedel och tabletter, måste de tas om hand på förhand, även om det inte är det mest framgångsrika alternativet för första kön, eftersom det kräver tidskontroll.

Det första oskyddade könet kan sluta med graviditet, liksom alla efterföljande och du måste komma ihåg det. Nykomlingen är fortfarande svår att kontrollera sig själv, det finns inte tillräckligt med övning och det avbrutna samlaget skyddar endast från graviditet till 60 procent. För att inte bli gravid efter första kön rekommenderas att du utför duschar och tar ett preventivmedel som är avsett att användas efter oskyddad samlag.

Första kön - Misstag

Om båda ungdomarna är fyllda med viljan att behaga varandra, så kommer allt att gå som urverk. En annan sak, om partnern är oförskämd, skyndsam och bara ta hand om sitt eget nöje. Då kommer det att bli smärtsamt första kön, även om obehagliga känslor kan följa med kvinnan och med tillräcklig spänning. Men med de skickliga handlingarna hos mannen, hans fortsatta strömmar och uppmuntrande kyssar, kommer partnerna snabbt att glömma smärtan och gå med i processen.

Men misstag är benägna att inte bara göra killar. Ofta förbereder tjejer sig för en lång handling, och det tar bara några sekunder. De som är intresserade av hur länge det första könet varar kan sägas att mycket beror på fysiologin och attityden, men partnern är också orolig, och om han gör det för första gången är det osannolikt att han kommer att kunna hålla ut och sträcka nöjet under en lång tid. Så hej inte och skratta åt honom. Om båda bestämmer sig för att fortsätta detta förhållande, då kommer han i framtiden definitivt att bevisa sig från den allra bästa sidan.