Mystik i Tjernobyl: skrämmande händelser i samband med en katastrof

Djuren lämnade Tjernobyl före katastrofen, för att de visste att portalen till helvete snart skulle öppna ...

Den största kärnkatastrofen i mänsklighetens historia inträffade den 26 april 1986 vid kärnkraftverket i Tjernobyl. Explosion av den fjärde reaktorn orsakade en långsam och smärtsam död på mer än 200 tusen människor, och det totala antalet offer, enligt olika uppskattningar, är 3-4 miljoner människor i hela katastrofzonen. Det är fortfarande inkvarterat i många hemligheter och legender - konstiga föregångare och konsekvenser ...

djur~~POS=TRUNC profeter

Några detaljer om nödsituationen upphörde att hållas i strängaste hemligheten bara årtionden efter de hemska händelserna. Och det handlar inte bara om det sanna antalet offer, utan även de händelser som föregick dem. I januari, fyra månader före olyckan, fanns det inte ett enda husdjur i radie av 30 kilometer från platsen för den kommande explosionen. Husdjur började förstöra sig konstigt - de slog huvudet mot väggen, blev aggressiv, skrek och rusade om lägenheten.

I tidningen "Molody Ukrainy" i februari samma år såg en liten artikel att alla djuren hade försvunnit konstigt. De flydde, och denna händelse skrevs av för en masssjukdom. Alla inlägg i Tjernobyl hängdes med meddelanden om belöningar för de hittade husdjuren, men ingen av dem hittades. Det visar sig att tusentals djur sprang bort från sina hem i sin egen vilja och förutse problem?

Tjernobyl kärnkraftverk - en portal till helvetet?

En av deltagarna i händelserna i Tjernobyl, Lydia Arkhangelskaya, publicerade flera år sedan sina memoarer från att besöka katastrofzonen. Hon bekände att hon inte hade sett en enda levande varelse, förutom människor, på jobbet. Lydia sa:

"Även kråkarna cirklade inte. Det var skrämmande. Innan vi gick till sängs diskuterade vi ofta vad som hände med kärnkraftverket faktiskt - vi kunde inte tro att gärningsmännen var vetenskapsmän. De sa olika saker - som att forskare öppnade entrén till helvete och det verkliga onda flydde från underjorden. Lokala invånare sa att nästa dag efter olyckan så djävulens ansikte. "

Utlänningar - fiender eller assistenter?

Ögonvittnen-likvidatorerna berättade också om konstiga föremål på himlen, som flygande tallrikar. Den sovjetiska ufologen Vladimir Azhazha var säker på att utlänningar hade en hand i vad som hände i Tjernobyl. Strax före sin död 2009 gav han intervjuer:

"Jag intervjuade personligen mer än hundra personer som såg UFO på tröskeln till vad som hände i Tjernobyl och på natten av katastrofen, och till och med veckor senare. Totalt observerades fyra typer av oidentifierade flygande föremål i zonen i Tjernobyl NPP. Dessa är traditionella "skivor" skivformade med en kupol från ovan, cigarrer, ljusa och ständigt skiftande färgbollar och trianglar. Jag vill tro att det utomjordiska sinnet har kommit till vår hjälp. "

Efter honom rusade de för att samla ögonvittnesbokföring och andra specialister i paranormala. Valery Kratokhvil, en vetenskapsman från Gostomel, samlade och analyserade vittnesbördens vittnesbörd som deltog i avvecklingen av katastrofens konsekvenser, som hans föregångare inte hade haft tid att prata om. Många av dem såg eldbollar som flyter i himlen ovanför reaktorn. Och efter 1986 sågs UFO ofta på Tjernobyl. De ville emellertid inte göra direkt kontakt med personen.

Vegetabiliska mutanter

Efter katastrofen började rykten snabbt sprida sig om zombier, muterade djur och människor som glöder i mörkret. Ingen kunde bekräfta deras existens, men det fanns bevis för att det finns grönsaker av oöverträffad storlek.

Marken kring Tjernobyl var dålig nog, så hon absorberade radioaktivt cesium och strontium som en svamp. Dessa extremt farliga metaller spelade rollen som supergödselmedel. Folk använde dem för mat och drog en dödlig sjukdom som förändrade inte bara sin kropp utan också medvetandet ...