Mandelolja från streckmärken

I mandelolja innehåller den största mängden vitamin E, vilket bäst återställer skadad hud. Dessutom är denna produkt rik på väsentliga spårämnen, mineraler och biologiskt aktiva substanser. De påverkar aktivt processerna för regenerering av hudceller, framställning av kollagenfibrer, elastin och hyaluronsyra. Därför används mandelolja från sträckmärken, inte bara i recept på hemmet, utan ingår också i högkvalitativt apotek och professionell kosmetika.

Mandelolja - egenskaper för huden:

Egenskaperna hos mandelolja gör det möjligt att använda den som underlag för formulering av terapeutiska massagemixeringar, och även som transportmedel, eftersom denna produkt har hög penetrerande egenskaper.

Masker och applikationer med mandelolja från streckmärken

En av de mest effektiva maskerna:

Stärka effekten av denna metod är möjlig om du sätter på huden med en film efter applicering av en oljeblandning. Detta kommer att skapa effekten av bastun och hjälpa den beredda produkten att absorberas bättre.

En sådan ansökan är också mycket effektiv:

Mandelolja mot streckmärken: massageblandningar och lotioner

Morotmjölk:

Detta verktyg måste gnidas in i sträckskadade områden dagligen före sänggåendet och massera huden noggrant.

lotion:

Denna lotion har en riktigt fantastisk effekt. Om du inte hoppa över proceduren blir resultaten synliga efter 4 veckor.

Massageblandning för förebyggande och behandling av striae:

Intressant är denna oljeblandning för massage lämplig för användning inte bara efter, utan före leverans, under graviditeten. Dessutom är det lika effektivt från streckmärken på buken, midjan och bröstet.