Vad heter Anton

Huvudkvaliteten hos en man som heter Anton - assertivitet, envishet och målmedvetenhet. Han är en sällskaplig, godmodig och öppen person.

Antons namn är översatt från latin som "wide".

Ursprungsnamn Anton:

Det finns två versioner av ursprunget till det här namnet.

Enligt det första namnet Anton kom från latinska "Anthony" - "wide."

Enligt en annan version kom namnet från antikens grekiska - "tävla", "gå med i slaget", "fiende".

Egenskaper och tolkning av namnet Anton:

Som barn är lilla Antoshka en förtrollare, han är full av charm, som dock kvarstår till vuxenlivet. Mycket vänlig med fadern, även om föräldrarna är skilda. Han behandlar sina föräldrar med stor respekt. Ganska hårt arbetande och fungerande. Älskar att läsa mycket. Genom livet, lycklig och lycklig. Med tiden blir dessa män standard för tålamod. De behöver ofta en god sömn och frisk luft. De har utmärkt minne och utvecklad intelligens.

Antonierna är helt djärva och ihärdiga, diplomatiska och beräknade, de har ett levande kampsätt, även om det tillsammans med detta finns någon form av feghet i sin karaktär, vilket är praktiskt taget den enda nackdelen som de försöker att gömma noggrant från andra. Antonierna är väldigt stolta, de har mycket stolthet. Det är inte lätt att vara vän med honom, han föredrar att ha bara en vän, snarare än ett stort företag, styrd av principen - "en gammal vän är bättre än de nya två."

Anton är ofta förtjust i psykologi, parapsykologi, filosofi, medicin, paramedicinsk. Detta namn hör till kända musiker, sångare, artister, författare. I allmänhet är han inte en av de människor vars planer omfattar erövring av hela världen, ibland vet han inte vad han vill ha från livet, kan han inte alltid uttrycka sina önskningar. Med temperament är Anton en introvert, ofta "återkallar" sig i sig själv och stänger sig av allt från alla människor omkring honom, inklusive släktingar.

Från Antonov erhålls underbara forskare, de är oumbärliga i produktion, väl kända inom teknik. De värderas av både kollegor och ledning för sin enorma kapacitet för arbete och omsorg.

I sitt personliga liv strävar Anton efter oärlig kärlek, irriterar sin älskare med telefonsamtal och utmattningar av sina känslor, men kan samtidigt ha flera partners på sidan. Ibland är Antonierna bachelorer för livet. De är ganska aggressiva. Ofta följer moralreglerna.

Sedan Antons ungdom är omgiven av många kvinnor och flickvänner, men det är väldigt svårt att gifta sig med honom. På detta steg bestämmer han länge, noga med tanke på alla detaljer och alla tidigare vägda. Beslutet tar exceptionellt på egen hand. Men efter att ha gift sig fortsätter han sina äventyr "till vänster". Hans naturliga vänlighet och klagomål hjälper honom att undvika många konfliktsituationer i familjen och skandalerna. Ofta drömmer han om sitt hem - en fästning där man kan gömma sig från omgivningen, inte alltid rättvis, enligt deras åsikt, fred.

Intressanta fakta om namnet Anton:

Namnet Anton är en av epiteterna till den grekiska guden av vinframställning och roligt - Dionysus.

Nu är detta namn inte särskilt populärt, men för några århundraden sedan var det en av de vanligaste.

Anton namn på olika språk:

Former och varianter av namnet Anton : Antoshka; Tosha; Antos; anton; anton; Tosya; Antya; tonya; antonym

Anton - namnets färg : gul

Antonens blomma : lilja

Antonens sten : granat