En bygel med öppna axlar - hur man bär en sådan tröja med och hur man skapar en snygg bild?

Varje fashionista vill se kvinnligt och attraktivt inte bara under sommarsäsongen, men också under den kalla årstiden. En bygel med öppna axlar kommer att bli föremål för en garderob som perfekt hanterar denna uppgift och hjälper till att skapa oöverträffade bågar.

Modig cardigan med öppna axlar

I många samlingar av kända designers under de senaste årstiderna finns moderna hoppare med öppna axlar. Modellerna är mycket olika, du kan identifiera sådana egenskaper som skiljer dem:

Modig cardigan med öppna axlar

Stor stickad tröja med öppna axlar

En sådan modell som en stickad tröja med öppna axlar kan inte bara se exquisitely och delikat ut, men motsvarar också den dagliga stilen av kazhual. För detta är den produkt som tillverkas med hjälp av en stor parning idealisk. Det förekommer i sådana variationer:

Klänningsbygel med öppna axlar

En feminin och romantisk bild kan skapas genom att använda en klänningströja med öppna axlar. Fördelarna med denna modell är att den kan bäras som en oberoende garderobsartikel. Det finns sådana variationer av att kombinera den med andra saker:

Jumper med öppna axlar och remmar

Otroligt spektakulär jumper med öppna axlar och band, som fungerar som ett snyggt tillägg och en höjdpunkt i bilden. Det är möjligt att notera sådana karakteristiska drag i denna stil:

Kofta med öppna axlar

Enkelt, lakalt och samtidigt elegant utseende stickad cardigan med öppna axlar, gjord med hjälp av engelska gummi. Han kännetecknas av sådana särdrag:

Korthalsad tröja med öppna axlar

Visa all värdighet av figuren är en korthalsad tröja med öppna axlar. Det finns sådana variationer av dess stilar:

Tröja med öppen axel

För att skapa en bild i stil med en virka är en tredimensionell tröja med öppna axlar idealisk. Dess särdrag är enkelheten i modellen, vilket gör att den kan användas för att skapa vardagliga bågar och samtidigt ett feminint drag som uppnås genom att exponera axelzonen. Produkten är idealiskt kombinerad med smala skinny jeans eller pojkvänner.

Lång cardigan med öppna axlar

För att ge bilden av femininitet kan en långsträckt bygel med öppna axlar. Det kännetecknas av sådana särdrag:

Vad ska man ha på en kofta med öppna axlar?

Tjejer som har fyllt sin garderob med en fashionabel nyhet, undrar: vad ska man ha på sig en tröja med öppna axlar? En sådan produkt kan kallas universell, den kan kombineras med många saker, deras val kommer att bero på den form i vilken toppen presenteras. Du kan ange sådana variationer av kombinationen:

  1. Den långsträckta modellen, som påminner om klänningen, passar perfekt med långa stövlar eller stövlar . Under det kan du bära varma, snygga pantyhose, men i vissa fall är snäva jeans, leggings eller leggings tillåtna.
  2. En trunkerad stilig kofta med öppna axlar kan bäras med nästan vilken botten som helst, det kan vara raka eller fladda kjolar av någon längd, smala, raka eller fladda byxor eller jeans.
  3. Skor väljs ut beroende på formen på toppen och botten. Mini kjolar, midi, leggings, skinn eller en tröja kan kompletteras med höga stövlar eller stövlar. Om maxi kjolar eller flared byxor används, är det bättre att välja skor eller stövlar med låg bootleg.
  4. Skor passar alla: med en klack, lågkörning, kil, plattform, med traktorsula.
  5. Till produkten, dekorerad med hjälp av komplexa mönster eller användningen av flera färger, rekommenderas att välja den mest lakoniska botten. Om saken är kopplad till ett enkelt engelska gummiband, kan du välja botten som innehåller alla slags dekorelement.

Kvinnlig tröja med öppna axlar - bilder

Produkten kan användas för att skapa flera bilder, för att dessa speciella föremål av garderoben väljs. Exempel är vanliga bågar:

  1. Med en tröja kan du skapa en affärs-officiell båge, om du drar en strikt skjorta nedanför. Den gråa kofta med öppna axlar ser speciellt bra ut i det här fallet.
  2. En mild och romantisk båge kommer att erhållas om du tar stilen "klänning", för tillverkningen av vilka mjuka trådar med liten tjocklek togs. Den kan bäras som en självständig sak, kompletterad med tights och höga stövlar på hälen.
  3. En tröja överst på toppen med öppna axlar är en sak som kan komplettera den dagliga bågen, klä på sig med jeans , passande ben eller med pojkvänner. Det är bättre att undvika "flare", eftersom bilden kommer att visa sig vara alltför besvärlig.
  4. Raffinerade modeller, gjorda med viskösa öppningar, kan bäras vid högtidliga händelser och kompletterar dem med en botten som har en utsökt skärning och sys från lämpliga tyger. Särskilt harmonisk ser i detta fall produkter gjorda av blandade glänsande trådar.