Vad betyder namnet Victor?

Viktigaste egenskaperna hos viktorianerna är förtroende och generositet, men de strävar efter äventyr och starka känslor.

På latin betyder namnet Victor "vinnare".

Ursprungsnamnet Victor:

Namnet Victor kom från latinska ordet "victor", som översättas som "vinnare". Det finns en härledd från den kvinnliga formen av ett namn - Victoria.

Egenskaper och tolkning av namnet Victor:

Sedan barndomen Victor har varit impulsiv, nyfiken och tillit. Han tar förolämpning mot lögn, men är oförmögen att hysa ondskan, snabba och vänliga. Starkt intresse för viktorianerna orsakar alla ovanliga, spännande, kopplade till äventyr och äventyr. I likhet med kamrater erbjuder de alltid att spela pirater eller skattjägare, och i skolan ägnar de särskild uppmärksamhet åt vad de är intresserade av. Lilla Victor är svår att sitta för lektioner om de ämnen som är ointressant för honom.

Trots den drömmande och romantiska naturen är Viktors mest praktiska och står fasta på marken. Från yrkena väljer de den som de har en tendens till och där de vill uppnå största framgången. De är människor med snabba åtgärder och reaktioner, naturlig rörlighet leder dem ofta till sport. Victors väljer sällan ett stillasittande långsamt och monotont jobb, och föredrar en där du kan se resultatet nästan omedelbart efter den utförda åtgärden. Som samtalspartner är Victor ordentlig, vittig och impulsiv. Ledaren från det visar sig sällan, men han är kapabel att ta tag i företagets intresse och att behålla det, testa uppriktigt glädje från dialog. Han värderar samhället och försöker välja vänner med god humor.

Vi tolererar, tolererar och förväntar oss samma från andra. Victor ofta sår, kan oavsiktligt förolämpa, men den naturliga charmen tillåter vanligtvis inte honom att allvarligt förolämpa någon. Vanligtvis gillar han inte alltför allvarliga människor och långsamhet, han tvekar inte att förlåta dem, inte bryr sig om konsekvenserna. Lusten att spänna många Viktors inser i entusiasm för extrema sporter eller spel. En allvarlig brist på dem - född av frivolitet och bortse från moral.

I relationer med motsatt kön är romantiker och idealister. Välj ofta en modell av relationer från favoritböcker och försök att matcha den. I en partner, som i vänner, uppskattar de medvetenhet. Ofta har intresse för frodiga kvinnor äldre än själva.

I sängen är Victor uppfinningsrik, mocking och taktfull. Jag är intresserad av att skaffa ny kunskap - oavsett om det kommer från en utvald eller från den relevanta litteraturen. Uppskattar öppenheten. På grund av den känsliga komplexa själen upplever ofta Victor svårigheter med valet av en följeslagare i livet. I en kvinna letar efter likhet med sig själv och en återspegling av sina egna egenskaper och vanor. Själv lämnar sin fru, men kan förråda, älska och ständigt leta efter intryck.

De bästa relationerna med vikingarna är med Galianerna, Innas, Larissa, Olga och Svetlana, och svårigheter uppstår ofta i äktenskap med Veronika, Eugenia, Zinaida och Katarina.

Familj Viktors uppskattar sammanhållning och ser det som en lugn hamn och ett sätt att fly från ensamhet. De älskar barn, men ibland är det överdrivet med dem strikta, men samtidigt är generösa. Ofta introducera en strikt ordning av familjelivet, med ålder växer deras pedantry i trötthet. Victors refererar ironiskt till frågan om makt i familjen och lägger inte stor vikt på det.

Intressanta fakta om namnet Victor:

De bästa relationerna med vikingarna är med Galianerna, Innas, Larissa, Olga och Svetlana, och svårigheter uppstår ofta i äktenskap med Veronika, Eugenia, Zinaida och Katarina.

Född på vintern är segrarna särskilt intryckbara och passionerade, tillgivna och avundsjuka. "Sommaren" är kort, stängd och pålitlig, och de som föddes på hösten eller våren är sjukligt nyfikna och har forskarens karaktär.

Namn Victor på olika språk:

Former och varianter av namnet Victor : Vitya, Vitulya, Vitya, Vitasik, Vityaha, Vitia, Vityosha, Torya, Viktya, Viktusya Vityusya, Visha, Vishuta, Vika, Victorka, Vityusha, Vityusha, Vityana, Vitia

Victor - namn : grå

Victor's Flower : Jerusalem kronärtskocka

Victorens sten : agat