Mlecholin för laktation

Den här typen av homeopatisk läkemedel, som Molekine, används för att öka laktationen. Det är skapat helt på växtbasis, vilket utesluter införsel av kemiska ämnen i bröstmjölk. Betrakta detta läkemedel mer ingående, och vi kommer att dölja instruktionerna till Mloyin, som används för att öka amning.

Vilken effekt har preparatet på den lakterande organismen?

I hjärtat av medicinen är ett extrakt av gräs som ängkammaren. Som du vet har denna medicinska växt många användbara egenskaper, inklusive: bedövning, antibakteriell, antisvamp, antiinflammatorisk. Därför kan den positiva effekten av användningen av Moleca noteras även vid början av mastit, orsakad av blockering av mjölkkanalerna i körteln.

Den homeopatiska komponenten i Urtica Urens, som ingår i medicinen, bidrar inte bara till syntesen av bröstmjölk genom körteln, men har också en mild diuretisk effekt på moderens kropp.

Agnus-kastus, som finns i Moleca, påverkar positivt restaureringen av den hormonella bakgrunden, vilket är viktigt efter den senaste födelsen. Dessutom har denna komponent en uttalad lugnande effekt, vilket gör att moderen kan ta bort spänningen.

Vad är indikationerna för att förskriva läkemedlet?

Molekylformiga tabletter för laktation är vanligtvis föreskrivna för sådana fenomen som:

Hur korrekt använder du Mloyin?

Med korrekt användning av läkemedlet för att öka laktation av Molekine, enligt instruktionerna, är momsbedömningarna exceptionellt positiva. Därför bör varje omvårdnad strikt följa läkarens instruktioner och informationen som anges i bipacksedeln till läkemedlet.

Läkemedlet börjar användas i de fall då bröstmjölken som syntetiseras av bröstet inte räcker till för barnet. Ta som regel 2 gånger om dagen - på morgonen och på kvällen. En enstaka dos är 5 granuler. Det är hur mycket omvårdnadsmodern ska lägga under tungan och lösa långsamt tills den är helt upplöst. Molechin ska tas omedelbart före måltid.

Vilka biverkningar kan uppstå när du tar drogen?

Liksom alla läkemedel har homeopatiska botemedel mot Molekine också biverkningar. Men de utvecklas mycket mindre ofta.

Så först och främst är det nödvändigt att notera en allergisk reaktion, som kan observeras hos en ammande kvinna eller en bebis. Därför, när det finns ensamma, mindre utslag, rodnad i små områden i huden, avbryts läkemedlet.

Också bland biverkningarna bör det noteras att i början av att ta Moleca kan det finnas en liten försämring av laktation. När den nödvändiga terapeutiska koncentrationen uppnås i kroppen, Lakterande kvinnor märker en signifikant ökning av volymen producerad bröstmjölk.

När det gäller kontraindikationer för användningen av läkemedlet, kan de vara extremt intoleranta mot komponenterna i läkemedlet själva.

Såsom framgår av artikeln bör denna typ av homeopati för laktation, som Mlekine, användas i enlighet med användningsanvisningarna, vilket helt utesluter osannolika biverkningar. Det är inte överflödigt att använda drogen kommer att bli ett samråd med en läkare, tk. i vissa fall kan hypogalakti vara konfronterad av vårdmor.