Är det möjligt att datera med amning?

En mängd exotiska frukter ingår i kategorin produkter som är förbjudna under utfodring av barnet. Men kvinnor som föredrar naturliga sötsaker, vill jag veta om du kan äta datum med amning. När allt kommer omkring har denna unika delikatess många användbara egenskaper som du inte vill ge upp under GW-perioden.

Vad är användningen av datum?

Sedan antiken har läkare använt de medicinska egenskaperna hos datum för att bekämpa olika sjukdomar och utmattning av kroppen. Det är känt att en person på ett vatten och en torkad frukt kan leva väldigt länge, eftersom deras unika sammansättning är 85% kolhydrater.

I den första månaden när barnet ammar är en nyfödd bättre att inte äta alls eller försöka med försiktighet och inte omedelbart efter födseln trots alla sina fördelar. Efter allt är en crumbs organism inte redo att möta genast med en uppsättning okända ingredienser som går in i mors mjölk.

Så snart som barnet är äldre kan moderen gradvis introducera i hennes diet användbara datum som, när de lakteras, förbättrar mjölkens kvalitet. Det faktum att dessa frukter innehåller naturligt socker i stora mängder - det här är sackaros, fruktos och glukos. De ökar kaloriinnehållet i mjölk, vilket gör den mer näringsrik. Det är inte för ingenting att fostret är förskrivet till människor med förlust av styrka, aptit och att stärka kroppen efter sjukdomen.

Daterna innehåller unika aminosyror, som inte finns i någon annan frukt. Komplexet av mikroelement och vitaminer gör det möjligt för den unga mamman att känna sig glad och full av energi. Datum förbättrar matsmältningssystemet (i eftergift), behandlar hosta, har en positiv effekt på sömn, humör och reducerar högt blodtryck naturligt.

Hur väljer man rätt datum?

Vi lärde oss att datum kan konsumeras under amning, det är bara för att räkna ut vad man ska köpa. Det är bäst att välja datum med en sten, eftersom sannolikheten för att behandla en så liten som möjligt. Frukt bör vara brun, eftersom en ljus nyans indikerar att datumen samlades omärda.

Fruktens hud ska ha en mjuk, inte alltför skrynklig konsistens och utan oljig glans eller vita fläckar. Om frukterna är knäckta - så torkade de förmodligen för länge, bryter mot den tekniska processen.

Det spelar ingen roll om datumen kommer att användas vid laktning eller i slutet av det - i alla fall före användning tvättas de noggrant med varmt vatten.