Simoronritualer för att locka män

Simoron är till och med en synd att kalla magi. Så skapas skämt, som av någon anledning verkar, för dem som är rädda för att tränga in i kärnan i ockulta tekniker och ha förvirrad i kärlekspotens tassar med kycklingkamrater, ta på sig själva inte kärlek till förlovade utan förräderi.

Men kom ihåg: även om Simoron och skämtteknik , som orsakar leenden, kommer Simorons ritualer att locka män bara att fungera när du tror på dem med hela ditt hjärta.

Tofflor och simoron

Om du inte väntar på ankomsten av huvudpersonen i ditt liv i huset, se till att allt är klart för hans ankomst. Inklusive, få honom tofflor. Det finns en sådan speciell Simoron-ritual med tofflor som kommer att ge din utvalda till ditt hus, vars ben kommer att kastas som i tofflor. Förresten, vi kommer ihåg sagan om Cinderella.

Så, för att genomföra Simorons ritual för att locka kärlek i nymånen, går vi och köper mänens tofflor. Välj inte vad som är hemskt, och i alla fall inte skimp. Du borde se tofflor och bli kär. I samma storlek, koncentrera dig inte, det kommer att få dig för handen.

Därefter bör tofflor "bittas" i korridoren i tre dagar. Låt inte någon bära dem.

Efter det, vid midnatt, öppna ytterdörren till lägenheten, stå i korridoren på alla fyra och sätt på händerna på tofflorna. Rörelsens riktning och tofflorna själva borde vara inuti huset, som om du bara kommit in dem genom dörren. Du bör stämpla dina händer tre gånger och skrika: "Den förlovade mummaren, utan dåliga vanor, förefaller!" Och det kommer att se ut ...

"Visas!"

I allmänhet innehåller alla de nya Simoronritualerna ordet "Visa!". Vänta på ett brev eller ett samtal, säg, beställ "Visa!". Letar efter nycklar - "Visa!". Du kan också på morgonen komma och säga "Älskade show!"

Kanske är det här trumfkortets huvudsakliga trumfkort visualisering , ökat förtroende för att det kommer att dyka upp, liksom humoristiskt och gott humör, vilket skapas tack vare sådana söta trollkaraktärer.

Beskrivning av ritualer

  1. "Gifte sig" - inuti huset på ytterdörren eller dörren till sovrummet vi bifogar skylten "Gift".
  2. Visualisera sagorna, i detta fall "The Princess Frog". Vi fyller badet och kasta där dill, havskål, persilja - i allmänhet myrslam. Vi klär oss i grön, som en groda. Vi lagar pilar från kvistar. Vi tar en pil i tänderna, sitta med henne i badet i 10 minuter. Därefter tvättar vi bort alla myrslevande varelser från oss själva, och vi bär alltid pilen med oss ​​(för prinsen att känna igen), till exempel i sin handväska.
  3. Skriv en beställning för att ge dig en domare. "Jag beställer dig att ge sådan och sådan en man som motsvarar alla hennes krav ... (lista). Signatur, datum. " Undertecknandet borde vara en viktig person (du förfalskar det) - presidenten, chefen, ministern, Herren Gud.