Laddning med Leysan Utiasheva

Laddning med Lyaysan Utyasheva är ett utmärkt sätt att vakna på morgonen, för att tona upp kroppen och bli av med extra pounds. För träning måste du allokera endast 15 minuter.

Lyaysan Utyasheva - viktminskning övning

  1. Sluttningar . Stå upprätt, fötterna axelbredd isär, händerna lyfta upp och fingrarna kopplas in i låset. Så långt du kan, luta dig åt vänster, medan du drar kroppen genom händerna och sedan till höger. Alla övningar som går in på morgonövningarna med Lyaysan Utyasheva måste upprepas 15 gånger.
  2. Avböjning Startpositionen ändras inte. Nu behöver du luta dig fram och sträcka din haka till dina handflator. Sedan huvudet ner och långsamt runt ryggen och igen, så långt som möjligt, sträcka sig framåt.
  3. Stigning av benen . Stå upp rakt, benen ihop. Lyft först det högra benet och rör det på vänster knä, medan det högra knäet ska se ut på sidan. Sedan, utan att sänka den, vänd du framåt och sväng vänster så långt som möjligt. Upprepa med det andra benet också.
  4. Rotation . För denna övning behöver du en bodybuilder, åtminstone en vanlig mopsticka. Ta det så att dina armar är lite bredare än dina axlar. Gradvis starta en bodybuilder bakom ryggen, och sedan vidarebefordra.
  5. Planck . För denna övning, från morgon gymnastik av Lyaysan Utyasheva du behöver ta en fitball. Sätt fötterna på bollen så att vinkeln faller på underbenet. Händerna vilar på golvet, så att dina händer ligger under dina axlar. Som ett resultat bör ryggen och benen bilda en rak linje. Håll i minst 1,5 minuter i denna position.
  6. Twisting . Åter, ta fitballen och sitta på kanten. Benen sprids något, så att en 90 graders vinkel bildas i knäna. Gradvis gå ner till bollen och rör golvet med händerna, baksidan ska vara snygg mot bollen. Håll över huvudet och börja svänga pressen, lyft huvudet och axlarna så högt som möjligt.