Lång Stickad Klänning

Du kan se frestande och feminin under vintersäsongen. När allt kommer omkring behöver du inte sätta i sig i varma formlösa tröjor och byxor. Du kan bära en lång stickad klänning som kommer att se oerhört vacker ut och samtidigt värms det bra.

Varm elegans

En stickad klänning i golvet har en speciell egenskap att ligga på en annan form på olika sätt. I det här fallet bör fulla av tjejer vara uppmärksamma på modeller med en sluten topp, så den här stilen kan fylla och ännu mer betona de kurviga formerna. För tunna är sådana klänningar en utmärkt variant för att betona de kurviga kurvorna i figuren. En sådan klänning med mjuka flödande veck ser otroligt romantiskt ut och är relevant. Trenden i denna säsong var trots allt bara en lång vinterstickad klänning.

Fancy Dresses

De mest relevanta modellerna för denna säsong är:

En lång stickad klänning i golvet kan ha korta och långa ärmar, ärmar-lyktor, vara med eller utan skär. Klänningen kan också ha en krage eller en djup halsringning. Modellerna är så olika att någon tjej kan hitta något för sig själv. Även om du vill kan du binda dig själv eller beställa, så har du säkert en exklusiv outfit.

Bindande och extra inredning

Populär i denna säsong var openwork bindande. Virkade långa klänningar ser väldigt romantiskt och lugnt ut och kommer utan tvekan att glädja många tjejer. Inte mindre viktigt är flätor, rhombussar, liksom skandinaviska mönster. De ger en speciell charm och stil till långa klänningar med stickade nålar . Många designers tycker om att kombinera stickat tyg med andra tyger, till exempel spets, jeans, tweed.

Klänningen kan kompletteras med ett bälte, ett tunt bälte eller original tillbehör, till exempel ett armband och ett hängsmycke i etnisk stil.