Kök med fotoutskrift

Fasaderna i moderna kök är gjorda inte bara av traditionellt trä, men oftast polymerer, glas, speglar, metall, belagda med MDF och spånskiva. Det här är de material som är bra för tillämpning av färgstark fotoutskrift, vilket gör det möjligt att genomföra de mest oförutsägbara designlösningarna. Du kan skapa ett lila kök med fotoutskrift till en fefåts palats, samt ett svartvitt kök med fotoutskrift i den mest moderna ultramoderna designen. Låt oss först överväga tekniken för dessa fantastiska verk.

Två typer av kök med fotoutskrift på fasaderna

  1. Ritning en ritning med direktutskrift . Ultraviolett utskrift är helt säkert, teckningen brinner nästan inte ut, släpper inte ut främmande ämnen i luften. Samtidigt försämras bildkvaliteten inte ens efter 15 år. Du kan tvätta möbler med alla vanliga medel, och fotoutskrift tolererar dessa effekter ganska stadigt. Men att skrapa det med en kniv eller ett blad är inte värt det, eftersom det gnids med grova skrapor eller borstar. Även om det använder stark färg, men även det kan förstöra sådana förfaranden.
  2. Fotoutskrifter på basis av en polymerfilm . Denna metod är billigare och billigare. Här kan du beställa den mest fantastiska bilden, även använda vid framställning av ett personligt foto. Rött kök med fotoprint, blått, grönt, lila - alla varianter skapas snabbt nog, utan begränsningar, och är ganska tillgängliga för massköparen. Minus denna metod - motståndet mot skador på filmen är något lägre. Ibland börjar filmen att exfoliera, särskilt i kök med dålig ventilation, och det brukar tjäna en kortare tid än UV-utskrift. Att klistra på fasaden bör göras mycket noggrant och undviker det minsta utseendet på små bubblor.

Hur använder man fotoutskrift i kökets inre?

För inredningen i högteknologiska stil är siffrorna på fasaden i form av geometriska figurer ganska lämpliga. Önska älskare kan dekorera möbler med japanska motiv - körsbärsblomningar, bergstoppar, nationella prydnadsföremål i den stigande solens land. En mycket frekvent lösning är användningen på bilden av "läckra" element - äpplen, päron, druvor av andra mogna frukter. Det ökar stämningen och aptiten för fotoutskrift för klassiskt eller modernt kök i form av ljusa solrosor.

Naturligtvis är köket med fotoutskrifter älskat av ljusa och ovanliga personligheter, eftersom de bidrar till att visa en personlig stil i inredningen bättre än standardmöbler. Beroende på inställningarna kan du välja, som ett ljust brandtema, och något mer solidt - bilden av en kall nattstam, en stjärnhimmel eller ett invecklat futuristiskt landskap.