Kvinnors löparskor 2014

Sportskor är en integrerad del i en modern kvinnas liv. Det var alltid relevant, med tiden förändrades bara designen, och designersna bryter varje år sina huvuden, vad skulle vara så glädje och överraska sina fans.

Kvinnors sneakers är en väldigt bekväm och praktisk del av kvinnors garderob, som tack vare talangfulla designers kombineras med alla kläder. Vi erbjuder dig att bekanta dig med de senaste trenderna för kvinnors sneakers 2014.


Snygga Kvinnors löparskor 2014

Dagens sneakers - det här konceptet är ganska töjbart, förutom de klassiska sportmodellerna som är utformade för utflykter till gymmet eller klättring i bergen finns det andra modeller som kommer att dekorera någon kvinna.

En av huvudtrenderna i det nya 2014et är sneakers på kil eller sneakers . Modellen av dessa sneakers är en riktig skatt för tjejer, förutom att de är praktiska, är de fortfarande mycket moderiktiga och snygga. Snickers blev favoritsportskläderna för flickor med låg storlek, tack vare plattformen. Självklart tränar de inte ut i sport, men långa kvällsturer i denna sko är till för dig. Sneakers för flickor i 2014 präglas av en kombination av ljusa färger. De mest populära färgerna är röda, blåa, orange, beige, vita, svarta och gröna.

För kvinnor som aktivt är involverade i sport presenterade 2014 varumärkena Adidas, Nike, Puma också samlingar av sneakers som inte bara utmärkte sig av utmärkt kvalitet utan också av originaldesign. Företaget Nike skilde sig exempelvis från sina följeslagare och skapade en riktig extravaganza i nya modeller. I sneakersna kombinerades färger som gul, grön, blå, lila, rosa och orange. En typ av dessa sneakers berättar stämningen för en hel dag.

En annan trend i den kommande säsongen är modeller av glänsande sneakers. Detta är ett utmärkt alternativ för fester och nattmöten. Till exempel dekorerade modehuset Chanel sina sportskapelser med paljetter och pailletter, och det visade sig vara en svart och vit glamorös symbios.