Fashionabla Smycken 2014

I den nya säsongen finns det flera trender om smycken och kostymsmycken. De mest verkliga och eleganta tillbehören är klockor, ringar, armband, hängen, kedjor, örhängen, broscher, väskor, glasögon, fälgar, handskar, halsdukar, hårnålar, halsband och dekorativa hårnålar. Mode vår-sommaren 2014 på inredningen fokuserar på massiveness av smycken. Speciellt populära är stora armband och tredimensionella klockor, som är täckta med förgyllning, eller är gjorda av gult, citronguld. Sådana dekorationer ser bara bra ut tillsammans med affärsstilen . De skapar en kontrast med en mer strikt outfit, vilket gör den väldigt feminin och elegant.

Färgalternativ

Moderna smycken vårsommar 2014 körs i gult, grönt, orange, blått, grönt, sand och vit nyanser. Men underskatta inte sådana ljusa nyanser som röd, rosa, lila och lila. Bland de klassiska alternativen vid höjden förblir svart. Moderna smycken 2014 är föremål för kreativa lösningar, de kompletteras med moderna klänningar och band av moderna nyanser, till exempel rosa klockor. Och även örhängen och pärlorna kan kombinera flera färger och glänsande stenar samtidigt. Smycken 2014 produceras också i olika originalformer och former, till exempel är ugglan, i form av vilken hängen är gjord, återigen relevant. Dessutom är andra bilder av flora och fauna också relevanta. Till exempel, hårprydnader för 2014 med former av måsar, blommor, örnar ser väldigt harmoniska ut och ger perfekt ljus och sorglös sommar humör.

Vad steg utan taggar?

Som om att kontrastera med den feminina, blommiga bilden av en modern tjej, erbjuder designers en stiltillägg som spikar! Särskilt starka spikarna dyker upp i armbandet, men de kan ses nästan överallt: på hängen, på kläder, till exempel axlar, på skor och skor, och även på påsar. Smycken 2014 kombinerar ofta många alternativ i en bild, till exempel kan du kombinera taggar med romantiska hängsmycken - en uggla eller en guldpläterad klocka.

Nya saker är i utformningen av frisyrer. Moderna smycken för hår från 2014 inkluderar invecklat bundna näsdukar på ett huvud och även fälgar. Faktiska bågar och blommor i håret, som är gjorda av chiffong eller spetsmaterial. Varianter av alla former och storlekar är möjliga. Spring-Summer 2014 smycken är utformade för att hjälpa alla tjejer som en riktig prinsessa eller drottning, och allt tack vare den massiva och ljusa stilen. Till exempel, moderna smycken runt halsen av 2014 inkluderar mycket stora och massiva halsband i flera lager, liknande tiderna till mormors ungdom. Det är särskilt viktigt att dekorera sådana halsband med dyra och lyxiga ädelstenar. En annan trend - det är pärlor i egyptisk stil, vilket skapar en bild av Cleopatra. Sådana smycken i halsen 2014 är gjorda av lera, glas, silver, keramik och vitt guld.

Klockans design ligger inte heller bakom originaliteten och möjliga alternativ - du kan använda läderremmar, silverklockor, keramikramar och glaskristaller. I själva verket är en sådan klocka mycket besvärlig, men designers stoppar inte det - de erbjuder att komplettera klockan med några fler armband. Särskilt nöjd med älskare av näsdukar runt nacken , som de nu är på höjden av mode.

En annan intressant trend - det verkar som att solglasögon nu är bättre att använda inte för sitt avsedda ändamål, men att ha på sig håret som en vinkel. Så, det verkar, mode blev igen galen, men hon som alltid lyckas göra det med smak och stil.