Kristen Stewart och Stella Maxwell ses tillsammans efter rykten om en skådespelerska romantik med Robert Pattinson

Utan ytterligare ado nekade Kristen Stewart information om hennes återförening med Robert Pattinson och avskedad med Stella Maxwell.

Gemensam fritid

Fläktarna i Twilight vampyrsagaen var glada att höra att deras favoritskådespelare Kristen Stewart och Robert Pattinson, som hade spelat Bella Swan och Edward Cullen, som tidigare inte var associerade med en skärmaffär, började återkomma att kommunicera, trots att de tidigare inte behöll vänliga relationer .

Kristen Stewart och Robert Pattinson ses tillsammans

Källor nära Stewart och Pattinson bekräftade att det fortfarande finns kemi mellan dem, men i skådespelerska förhållandet med hennes flickvän har Stella Maxwell länge inte varit allt slät, så de kommer inte bli mycket förvånade om den bisexuella Kristen utbyter tjejer för pojkar, börjar att träffa Rob igen.

Kristen Stewart och Robert Pattinson

Sett tillsammans

Hoppas för återförening av Kristen och Robert den här gången verkar det inte bli sant. På söndagen fångade paparazzi 27-årige Stewart, som nästa vecka kommer att fira sin 28-årsdag och Maxwell på flygplatsen i Los Angeles. De återvände hem efter en gemensam resa.

Stella Maxwell och Kristen Stewart på flygplatsen

Flickor som inte var mycket nöjda med paparazziens uppmärksamhet, skyndade sig att dyka i en taxi och snurra.

Läs också

Förresten kontaktade Kristens representant Folkets upplaga och kommenterade sladden på hennes vägnar:

"Tro inte på pressen. Kristen och Robert möts inte i hemlighet. Detta kan inte vara en fråga, eftersom skådespelerskan i ett förhållande till modellen Stella Maxwell. "