Julia Roberts bor inte längre med sin man

Enligt den västerländska pressen samlade 47-årige Danny Moder sina ägodelar och flyttade till en ny bostad, och lämnade 48-årige Julia Roberts med barn i ett stort hus. Mannen var trött på sin fru och hennes överdriven känslighet.

Kris i relationerna

Som tabloiderna rapporterades följdes exemplet av Jennifer Garner och Ben Affleck av stjärnfamiljen Julia Roberts och Danny Modera, som bodde tillsammans i fjorton år.

Skådespelerskan och kameramanen förra året rådde en psykolog för råd, men det hjälpte dem inte att återställa ett varmt förhållande. Problem och ömsesidiga anklagelser förvärras bara, och paret fattade ett bestämt beslut att skilja sig, skrivet i nyheten.

Tids för reflektion

Påstått har Moder bottnat från sin kända fru i ett litet hus i Malibu för en månad nu och besöker barn. Det var på grund av dem att deras föräldrar inte hade bråttom att sprida sig och bestämde sig för att ta tid.

Läs också

Vändpunkten

En svår period i deras äktenskap kom efter Julias döds död förra året. Roberts var väldigt svårt, och Moder stödde inte henne och kom inte ens till sin svärmors begravning. Danny slog ut situationen, men Julia glömde inte ...

Dessutom började skådespelerskan helt och hållet övervaka varje steg av makan och kräva en rapport från honom, som inte passade honom. Samtidigt kommunicerade hon själv med manliga kollegor och orsakade svartsjuka i Danny.

Även om det inte är klart om stjärnorna lämnat för skilsmässa, kommenterar Roberts och Moder inte informationen. Minns, de träffade, arbetade på filmen "Mexikansk" 2001, och ett år senare gick till altaret. Paret tar upp tre barn: tvillingar Hazel och Finneas och en annan son - Henry.