Jennifer Aniston föddes?

Rykten om att Hollywoods skådespelerska Jennifer Aniston födde eller kommer att föda ett barn inom en snar framtid, förekommer i utländska medier med en avundsvärd regelbundenhet. Stjärnan är redan trött på att avvisa skvaller om hennes "intressanta situation", särskilt eftersom de sköter henne smärtsamt, eftersom skådespelerskan har upprepade gånger medgett att hon verkligen vill bli en mamma passionellt.

Jennifer Aniston är gravid och har fött barn?

Ungefär en gång i sex månader, och ibland förekommer amerikanska tabloids på hyllorna av affärer med höga rubriker som: "Jennifer Aniston födde ett barn." Sådana meddelanden bidrar till att avsevärt öka försäljningen av glänsande publikationer, eftersom skådespelerskan har en stor armé av fans både i USA och utomlands. Detta bekräftas av det faktum att under den legendariska skilsmässans period, Jennifer Aniston och Brad Pitt (passioner under vilka, enligt skådespelerskan, också var mycket överdrivna) T-shirts med inskriptionen "Jag är för Jennifer" såldes i butiker fem gånger bättre än liknande alternativ lades: "Jag är för Angelina."

Anledningen till meddelandet att Jennifer Aniston väntar på ett barn kan tjäna nästan allting, från en klänning med den snittade "prinsessan", som stjärnan väljer att gå in i den röda mattan, till mystiska meddelanden från okända källor.

Oftast reagerar Jennifer Aniston på sådana skandalösa nyheter lugnt och undviker generellt några kommentarer. Men ibland lyckas journalister få en linje från henne om hennes imaginära graviditet. Så en dag sa stjärnan att hon förstår helt klart att tidningar måste sälja sina utgåvor, men deras "sensationer" är löjliga. Jennifer själv påminde om att hon snart skulle bli 50 år gammal, och nyheterna om hennes graviditet ser i alla fall konstigt ut. Om hennes bilder, som publicerar tabloids som bevis för att skådespelerskan är gravid, skämtar Jennifer att hennes man Justin Therou är mycket bra på matlagning, och speciellt lyckas han med pasta. Därför kan Jen helt enkelt inte begränsa sig själv, vars naturliga resultat är en viss viktökning. Journalister tolkar emellertid vanligtvis förändringar i stjärnans utseende som ett tecken på graviditet och börjar beräkna när man ska föda Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston och Justin Teru väntar på barnet?

Om du bara litar på skådespelerska självklarhet kan du förstå att hon och hennes man, amerikansk skådespelare, manusförfattare och regissör Justin Teru verkligen tänker på att starta ett barn inom en snar framtid.

Men skådespelerskan själv kan inte bli gravid själv (i sin ungdom, samtidigt som hon är gift med Brad Pitt, led Jennifer Aniston två missfall), så att en surrogatmöders deltagande eller IVF-proceduren inte utesluts. Den 47-årige skådespelerskan avvisar inte heller möjligheten att anta ett barn.

Enligt Jennifer Aniston blir Justin Teru en underbar pappa, eftersom han har en väldigt utvecklad skyddsinstinkt, förutom är han mycket omtänksam och kärleksfull. Skådespelerskan själv är också redo att gå till nästan alla offer för att bli en bra mamma . Inklusive hon är redo för ett tag att avbryta sin skådespelarkarriär för att vara så mycket tid som möjligt bredvid barnet. Jennifer sa i en intervju att några vänner avskräcker henne från moderskapet, eftersom barnen växer upp och kan uppträda otåligt mot sina föräldrar, men skådespelerskan sa att hon var redo att ta upp det här. Dessutom, genom en liknande situation, gick hon personligen. Jennifer Aniston kommunicerade inte med sin mamma sedan 1998, efter att hon släppte en bok som beskrivit i detalj skådespelerska barnets karaktär.

Läs också

Justin Therou kunde dock övertyga Jennifer att göra fred med sin mamma, och nu besöker stjärnan henne regelbundet.