Problem i flygplatsen: Dita von Teese flög med "Flying Mouse" i Los Angeles

Dita von Teeses hjärta har länge varit upptagen, hon gillar inte själen i hennes favorit med namnet Bat. Observera att kattens namn i den engelska versionen låter mindre skrämmande - Bat, men djurets exotiska utseende orsakar "nervös skakning"! För att beundra paret i kärlek flydde inte bara besökare till flygplatsen i Los Angeles, utan även paparazzi, och tog den stolt sittande katten på en dansares bagage.

Dita von Teese med en katt på flygplatsen i Los Angeles

Dita Von Teese och hennes katt

Katten är en full ägare i stjärnan lägenheter

I en av intervjuerna bekände Dita von Teese att hon inte kan föreställa sig livet utan ett husdjur, han är inte bara en fullvärdig värd i en stjärnas lägenhet, reser med henne, men sover med henne i samma säng!

Exotisk typ av djur orsakar "nervös skakande"

Läs också

Flyg från New York till Los Angeles landade enligt schemat, men i landningsflödet märkte alla en exotisk katt. Vanligtvis sitter djuren tyst och fruktansvärt i en bärväska för djur, men inte i det här fallet: Fladdermössen gick majestät in i flygplatshallen på många resväskor och lugnt inspekterade de närvarande. Mot bakgrunden av katten såg burleskens mycket stjärna ganska blygsamt, i den vanliga, slutna svarta klänningen och med ljus smink.

Katt satt stolt på en dansares bagage

Katten sover med henne i samma säng!