Karma teori

Inverkan av våra tidigare liv på nutiden är det, det är den huvudsakliga uppgiften att studera karma teorin. Självklart, om en person i ett tidigare liv var en brottsling betyder det inte att nu borde hon alltid ha en dominerande mörk sida. Lyckligtvis kan karma rengöras. Om detta och inte bara läs lite lägre.

Familj Karma

Människans hälsa kommer mycket att berätta om släktets karma. Så, om han är mentalt hälsosam, så talar detta om renheten hos sina gener, av ett gott karma-familjeträd. Men om generationen till generationen överför vissa allvarliga sjukdomar, bristen på god hälsa, så är detta ett tydligt tecken på att en av generationerna har begått många misstag och därigenom färgar karma. Som ett resultat kan ett barn med psykofysiologiska funktionshinder förekomma.

Mörk generisk karma lovar kontinuerliga livsvårigheter. Svarta ränder, misslyckanden är sanna följeslagare för sådana människor. Dessutom är det svårt för dem att få extra vital energi när de är på semester. Låt oss bara säga att en sådan dålig karma blockerar hennes ankomst.

Karma och sjukdom

Ibland, själva över detta utan att tänka, begår en person handlingar som har negativ energi. Inte konstigt att de säger det hela förr eller senare, men kommer tillbaka som en boomerang. Så, färgad karma provocerar utseendet av olika sjukdomar. Här är bara några av dem:

Karma av förräderi

Förräderi ger upphov till dålig karma, som kan utarbetas, men svårt. Det mest intressanta är att fria relationer strider mot karma-teorin och kan lägga grunden för olika sjukdomar.

Karma av kärlek

En person kan bara hitta sin sanna kärlek efter att han har hittat det inom sitt eget "jag". Innan du går på jakt efter din älskare bör du bli en internt frisk person, hitta harmoni .

Hur man tränar karma?

Du kan träna karma genom att bli av med karmiska knutar. Försök att förstå dina egna misstag, för att utarbeta tidigare situationer. I inget fall bör inte leta efter orsaken till vad som hände i situationen, i andras handlingar. Det är nödvändigt att förstå att en person till viss del ansvarar för sitt eget liv.