Kim Kardashian förvirrade allmänheten med sin ovanliga outfit

Den 36-årige kändisen Kim Kardashian upphör aldrig att förvåna sina fans och journalister. Den andra dagen beslutade Instagramstjärnan att äta middag på Milos restaurang, som nu anses vara en av de mest fashionabla och prestigefyllda i New York. Det skulle dock inte vara Kardashian, om hennes utseende inte orsakade en sådan våldsam reaktion från allmänheten. Faktum är att Kim klädd ganska uppriktigt, även för denna institution.

Kim Kardashian

Kardashian lyssnar på råd från Kanye

I går väntade paparazzi, som outtröttligt tittade på Kim Kardashian, en trevlig överraskning. Den 36-årige telekivan visade sig sent på dörren till Milos restaurang i sina vänners företag. Men det var inte frånvaron av Kanye Wests fru och barn som överraskade Kim, men ganska modiga kläder. Till middag kom kändisarna i velourstrumpor, som nådde mitten av roen, en svart knäppad jacka och en guipurbh, som bar bröstet. Stjärnans bild kompletterades med genomskinliga klädskor på kilen och en svart väska, där det troligtvis var en bärbar dator. När det gäller frisyr och smink såg Kim väldigt naturligt ut: fint utlagt rakt hår perfekt kombinerat med en mjuk kvällsmake-up.

Kim Kardashian i New York
Kim klädd ganska uppriktigt

Förresten medgav Kardashian i sina intervjuer att hennes utseende starkt påverkades av hennes man Kanye West. Efter att relationerna mellan de unga började, antydde rapparen, och nu också modedesignern, Kim att det var dags att ändra bilden. I stället för ljus makeup kom muffled och naturlig, en som skulle väl korrigera ansiktet, dölja bristerna. När det gäller frisyrer övergav Kim volymetrisk förpackning, och föredrog det välskötta, glänsande och släta håret. Och i garderoben på stjärnan verkade många franka och sexiga outfits, vars skapare är kända varumärken.

Kim med en vän
Läs också

Fläktar uppmärksammar psoriasis

Trots en mycket tankeväckande bild uppmärksammade Kims motståndare dock det faktum att Kardashian i utseendet fortfarande har en felaktighet. I bilderna som publicerades på Internet kan du enkelt se psoriasis, som slog Kims högra ben. På något sätt, i sin intervju, sa TV-stjärnan om denna sjukdom dessa ord:

"Jag mötte först psoriasis i min ungdom. När min mamma såg rosa utslag på fötterna trodde jag först att det var allergi, men efter en detaljerad undersökning tog hon mig till sjukhuset. Hennes rädsla bekräftades. Jag hade psoriasis. Sjukdomen är familj och hennes mamma har lidit sedan hon var 30 år gammal. Att säga att jag var upprörd är inte att säga någonting. Jag blev bedövas och chockad. Sedan dess har jag i många år behandlats för denna smutsiga sjukdom. Det finns perioder av eftergift, men det händer också när psoriasis plötsligt träffar mina kroppsdelar. "
Kim hade psoriasis på benet