Baddräkter Feba 2014

Feba är ett känt polskt märke, som varje säsong glädjer sina fans med nya baddräktsmodeller. Designers of the brand uppmärksamma både smala beundrare av produkter och damer med magnifika former.

Denna säsong erbjuder Feba en samling ljusa och feminina modeller som är utformade för att framhäva den kvinnliga kroppens skönhet och att ge flickor och kvinnor gott om att koppla av på sommarstranden, inte bara i bekväma men eleganta baddräkter.

Ny från Phoebe

Mycket uppmärksamhet ges till utskrifter. Den här gången det välkända varumärket målade baddräkter i invecklade mönster. Bland dem finns också ett faktiskt djurtryck, särskilt en leopard, och i en ovanlig tolkning av naturen. En ovanlig leopard med interspersed rosa eller blå blandar med färger som ljusgul och en färg av himmelsk färg, eko med lila.

Kvinnor och romantiska människor bör uppmärksamma Phoebe badkläder med rika blommiga tryck . Kombinationen av gul och havsfärg gör din strandbild mild och omedelbar. Mycket snyggt ser en blå baddräkt i små vita ärter. Denna modell är idealisk för en ung skönhet.

Den klassiska felfria kombinationen av försiktigt grå och rosa blommor kommer alltid att hitta sina fans. Att lägga till ett blommigtryck av känsliga nyanser kompletterar baddräkten så gott som möjligt. I år satsar varumärket Phoebe på sådana modeller.

Piece baddräkter är också relevanta. Sådana modeller är idealiskt utförda med tanke på magnifika kvinnliga former. I en liknande baddräkt kommer någon dam med viktiga meriter att se smal och ljus ut. Bröstet är perfekt underhållet tack vare bekväma koppar och band. Förresten regleras remsor på de flesta modeller, vilket gör att du kan passa en baddräkt under figuren.