Kim Kardashian bestämde sig för att kommentera skandalen med förräderna av hennes systers pojkvän Chloe

För några veckor sedan blev 33-årige Chloe Kardashian först moder. Hon födde en tjej som hette Tru, men födelsen var för tidig. Felet i denna obehagliga händelse var nyheten om förräderiet av Tristan Thompson, pojkvännen till Chloe, som kom fram inför födelsen i pressen. Därefter vägrade den unga mamman att kommunicera med journalister om detta ämne, men hennes äldre syster Kim bestämde sig för att kommentera den här skandalösa händelsen trots allt.

Kim och Chloe Kardashian

Kim kände emotionellt med situationen med Chloe

Under filmen av den senaste serien av showen "Family Kardashian" bestämde sig 37-årige Kim för att kommentera situationen som har utvecklats i Chloe och Thompson, eftersom nyheten om äktenskapsbrott slog hårt ner den unga mamman. Här är vad Kardashian sade om detta:

"Vad hände med Chloe, jag passar inte i mitt huvud. Nu kan jag bara ångra henne och säga att jag verkligen sympatiserar med henne. All denna information med förräderi påverkar Chloes hälsa väldigt negativt. Som ett resultat visade det sig att Tru föddes före tid. Mer jag kommer inte säga något, för när ett barn växer upp i ett par, då med uttryck måste du vara mycket försiktig. Jag vet inte hur förhållandet mellan Chloe och Tristan kommer att utvecklas ytterligare, men deras dotter kan, när de växer upp, se denna show och ta reda på vad jag verkligen tycker om sin pappa. Gör inte det här. Jag är säker på att min syster och hennes pojkvän ska räkna ut allt för sig själva och att komma in i deras förhållande är inte en mycket bra idé. "
Kim Kardashian
Läs också

Familjen Kardashian gillar inte Tristan Thompson

Efter det blev känt om förräderi av älskade Chloe, rapporterade pressen att Tristan alltid var likgiltig för kvinnor. En nära vän till Thompson berättade följande om honom:

"Tristan är en womenizer. Innan han träffade Chloe hade han ett stort antal kvinnor. Efter att han började utveckla relationer med Kardashian började han först lägga sig lite, men en månad senare började han byta Chloe. Jag tror inte att det var ett förhållande med bara en älskarinna. Faktum är att han hade många kvinnor under sin roman med Chloe. Och till och med graviditeten hos hans älskade hindrade honom inte. "
Tristan Thompson och Chloe Kardashian

När det gäller den berömda Kardashian-familjen var Chris Jenner, när hon hörde om Thompsons svik, upprörd. Hon slutade all verksamhet och flög till Cleveland från Los Angeles för att hämta en gravid dotter från hennes pojkvän hus. Chris stödde starkt Chloe, men hennes hjärta var brutet. Då hotade Jenner Tristan att om något hände med Chloe skulle han fängslas. Dessutom insisterar Jenner och hennes döttrar på att Chloe överges av Tomposna.

Chloe Kardashian med systrar Kim och Kylie
Chris Jenner