Kalanchoe - behandling

Kalanchoe - saftiga husväxt, som vid vilken tidpunkt som helst på året har gröna blad och skott. De innehåller många användbara ämnen. Det är därför de används för att förbereda olika mediciner.

Juicy Kalanchoe

Om du har denna växt hemma, var noga med att göra juice från blad och stjälkar av Kalanchoe. Behandling med detta läkemedel är effektivt för periodontit, sår och sår från nekrotiska vävnader. Det hjälper också att bota bedsores och fistlar. Juice Kalanchoe - den bästa lösningen för behandling av bihåleinflammation (akut och kronisk), eftersom det inte orsakar komplikationer, som är karakteristiska för medicinska preparat som innehåller antibiotika. Det bör droppas flera gånger om dagen.

Receptet för beredningen av Kalanchoe juice

ingredienser:

beredning

Klipp stammar och blad av plantan och håll dem i en vecka vid en temperatur av högst +10 grader. Gnugga råvaran i en gruel med en träsked. Krympa saften med gasbindning och låt den ligga i 2 dagar för att fälla ut. Färdig juice utspädd med alkohol.

För att behandla sjukdomar i Kalanchoe juice hemma är det nödvändigt att ta flera lager av fin gasväv och blötlägga dem i den, applicera en komprimering till såret.

Salva baserad på Kalanchoe

Salva från Kalanchoe - ett utmärkt verktyg för behandling av åderbråck och tonsillit av kronisk natur. Det kan användas i keratit av olika former, skador och erosioner av hornhinnan, eftersom det är toxiskt och irriterar inte slemhinnan.

Receptsalvor från Kalanchoe för behandling av oftalmiska problem

ingredienser:

beredning

Blanda Kalanchoe juice med lanolin. Tillsätt vaselin till den resulterande blandningen och blanda till en homogen massa. Denna salva bör appliceras ett tjockt lager flera gånger om dagen. Behandlingsförloppet är ca 6 dagar.