Sångar av Eurovision-2016 deltagare kommer att vara tillgängliga för hörsel

Arrangörerna för Eurovision Song Contest bestämde sig för att fortsätta traditionen att tolka live-sändningen av deltagarnas föreställningar i år. Den internationella talangkonkurrensen kommer att översättas till teckenspråk.

För närvarande är Sverige aktivt förberedd för tävlingen, inklusive gjutning bland teckenspråkstolkarna. Arrangörerna letar efter experter och konstnärer som helt och fullt kan förmedla publiken med hörselproblem allt som händer på scenen "Eurovision" på luften.

Tommy Krang har satt en hög bar

I år kommer teckenspråkstolk, som kommer att vara inblandade i tävlingen, inte lätt. När allt kommer omkring kan de inte undvika jämförelse med deras motpart, Tommy Krang, vars översättning för hörselnedsättningen bokstavligen blåste upp Internet i fjol.

Han visade en hög klass, som bokstavligen visar alla tillåtna emotioner: tårar, glädje, sorg! Herr Crang dansade även och demonstrerade rytmen i tävlingssammansättningarna. Hans bidrag till den musikaliska tävlingen lämnade inte åskådare likgiltiga. Internetanvändare gjorde omedelbart Tommy Krang en stjärna.

Läs också

Det är ännu inte känt vem som kommer att ta sin plats i år, men det svenska tv- och radiobolaget SVT hävdar att den bästa tolken kommer att väljas.

Vi noterar att på grund av teckenspråket har översättare och deltagare bara vunnit - publiken i "Eurovision" har ökat avsevärt och chanserna för seger har också ökat.

Från Ryssland till Stockholm kommer sångaren Sergei Lazarev, som har all chans att ta första plats. Slutet av låtkonkurrensen är planerad till 14 maj. Observera att denna musikaliska tävling år 2016 hålls för 61: e gången.