Rihanna chockade allmänheten med hovstövlar

Att döma av Rihannas nyligen "bågar" från festivalens Coachella, ger inte tjejen resten av Lady Gaga, den allmänt erkända "drottningens chock".

Publicering från badgalriri (@badgalriri)

På sidan av RiRi i Instagram kan du beundra hennes senaste moderna "outfits". Sångaren gång på gång chockerar sina fans och slänger en annan anledning till cheaters från hjärtat för att kritisera sin stil i kläder. Efter kostym i ett nät med rhinestones som täcker hela ytan av kroppen, inklusive ansiktet, bestämde Rihanna för ett annat experiment, och han togs inte mycket tydligt.

Publicering från badgalriri (@badgalriri)

Utställaren av träffar Diamonds and Where Have You Been har valt en ovanlig denim kostym. Hon hade fläckade jeansbyxor med en hög klippa framifrån och en jeansjacka.

Höjdpunkten på bilden är höga snövit stövlar på en plattform med en gaffelgaffel. Så orsakade de en härdande storm. Uppenbarligen har jeans som helt öppnar sångarens svarta ben, inte förvirra hennes beundrare alls, men hovstövlarna gav effekten av en bomb som exploderade.

Publicering från badgalriri (@badgalriri)

Omtänksam bild eller dålig smak?

Webanvändare av någon anledning inte uppmärksammade den vita masken, vilken Rihanna täckte ett halvt ansikte, men skorna gick till fullo. Den forked stövelocken förstörde bilden av en super-populär skådespelerska. Och plattformen av elegans tillade inte.

Sångarens fans hade en fråga: varför slog Rihanna sig i dessa opraktiska skor i en sådan värme? Festivalen hålls i Kalifornien, där det redan är mycket varmt och stövlarna är helt enkelt inte designade för ett sådant klimat ...

Men de mest hängivna beundrare av mulattokokalet var kvar på hennes sida. De lovordade Ri Ryo för den ursprungliga bilden och smulrade i komplimanger.

Läs också

Gilla det eller inte, vet Rihanna hur man ställer in nya modetrender. Därför är det mycket möjligt att väldigt snart stövlar med en gaffel fram kommer att gå in i mode, var redo för det!