Kate Upton var gift med Justin Verlander

23-årige Kate Upton kommer snart att bli en brud. Modellen bekräftade rykten om engagemanget med den 33-årige kyrkan Justin Verlander, som uppstod efter hennes spektakulära ankomst till Met Gala.

Ring med en sten

Kate Upton såg vacker ut och hade flugit längs den röda banan av Ball of the Costume Institute, som hade kraschat i New York. På den vackra var en glänsande silver klänning och skor i tonen. Håret lagdes i Hollywoods bästa ringtraditioner, och den ljusa bilden av rökig ögonkonfiguration slutfördes. Men det ljusaste i det glittrande ensemblet var en ring med en jätte diamant som sken på hennes högra hand.

Läs också

Trevliga nyheter

Model Sports Illustrated döljer inte att pojkvännen erbjöd henne. Detta hände före baseballsäsongens början, men älskarna bestämde åtminstone ett tag för att hålla hemligheten.

Som Upton berättade för oss, kommer de inte att skynda till att skapa en familj och har ännu inte satt ett datum för ceremonin. Hon avser att njuta av candy-bukettiden av förlovningen.

Lägg till, Kate träffade Justin Verlander under 2012. Deras förhållande utvecklades snabbt, men de älskare störde och dispergerade. Modellen försökte konsolidera sig i den andras armar och tänka på den förra. Inom ett år var Upton och Verlander tillsammans igen.